29,92 lei
Reducerea acestui produs este valabila numai pentru comenzile online, cu livrare la domiciliu.
Amestec de făină FARA GLUTEN pentru prepararea de prăjituri si produse de patiserie.
Ingrediente:Amidon de porumb*, făină de orez*, făină de mei integral*, faina de orez integral*,agent de îngroșare: xantan.
*= Ingrediente din agricultura organică controlată
Dacă nu se specifică altfel, informațiile se referă la rețeta produsului respectiv și nu la rezultatele testelor.
Informatii despre alergeni :
VEGAN! FARA GLUTEN !
Poate contine urme de : soia, nuci, susan, mustar, lupin
Cu aceste amestec de fainuri FARA GLUTEN aveti baza ideală pentru coacerea oricaror prăjituri, brioșe și biscuiți, etc
Valori nutriționale și calorice medii la 100 g:
Puterea calorică în kJ: 1484 / 100 g
Puterea calorică în kcal: 350 / 100 g
Grasimi: 0,40 / 100g
din care acizi grași saturați: 0,10 / 100 g
Carbohidrați: 84/100g
din care zahar: 0,10 / 100 g
Fibre: 1.6 / 100 g
Proteine: 1,80 / 100 g
Conținut de sare: <0,01 / 100g
Reteta de baza pentru pandispan:
200g amestec de faina fara gluten
2 lingurite praf de copt
17 g zahar
180 g unt moale (sau variante de grasimi vegetale)
4 oua
4 linguri apa fierbinte
Amestecati toate ingredientele de mai sus, (mai putin apa fierbinte) pana aluatul devine neted.Adaugati si apa fierbinte si omogenizati.
Turnati compozitia intr-o tava unsa cu unt (sau grasime vegetala) si coaceti la 180grade C pentru cca 50 min
A se pastra la loc uscat ferit de lumina.