33,00 lei
.
Ameste de fainuri FARA GLUTEN pentru paine crocanta la exterior si moale la interior
Ingrediente:Amestec de făină integrală din 4 cereale* (orez*, porumb*, mei*, hrișcă*), drojdie uscată*, coji de psyllium*, sare de mare
*= Ingrediente din agricultura organică controlată
Dacă nu se specifică altfel, informațiile se referă la formularea produsului respectiv și nu la rezultatele testelor.
Informatii despre alergeni :
FARA GLUTEN ! FARA ZAHAR ADAUGAT ! FARA SOIA ! VEGAN !
Nimic nu se aseamănă cu miros proaspăt si imbietor de paine facuta in casa. Cu noul amestec de fainuri de copt, acest lucru se poate face în cel mai scurt timp.
Painea va iesi crocanta la exterior si pufoasa la interior. Se prepară rapid și ușor.
Mod de Preparare:
Frământați 500 g amestec de faina WERZ și 520 ml apă călduță.
Se lasa sa se odihneasca 2 ore, se framanta si se lasa din nou sa se odihneasca 2 ore.
Cu mainile umede modelam aluatul sub forma de franzelute si asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se presara sare si chimen daca se doreste.
Coaceți la 220°C (căldură sus/jos) timp de aproximativ 17-20 minute.
Valori nutriționale și calorice medii la 100 g:
Puterea calorică în kJ: 1439 / 100 g
Puterea calorică în kcal: 340 / 100 g
Grasimi: 2,60 / 100 g
din care acizi grași saturați: 0,40 / 100 g
Carbohidrați: 66,20 / 100g
din care zahar: 0,90 / 100 g
Fibre: 9,50 / 100 g
Proteine: 8,10 / 100 g
Continut de sare: 1,80 / 100 g
A se pastra la loc uscat, ferit de lumina