22,00 lei
Ingrediente:Faina de GRAU SPELTA**tip 630
**= Ingrediente din agricultura ecologica biodinamica DEMETER
Dacă nu se specifică altfel, informațiile se referă la formularea produsului respectiv și nu la rezultatele testelor.
Informatii despre alergeni :
Contine : grau
Poate contine urme de alte cereale care contin gluten, nuci si susan.
VEGAN !
Făina poate fi folosită deosebit de bine pentru coacerea prăjiturilor, tartelor, fursecurilor, rulourilor, pizza și chiar pâinii.
Faina spelta se caracterizează prin culoarea galben-aurie cu o strălucire ușor roșiatică. Gustul său ușor de nucă conferă preparatelor o aromă deosebită.
Faina si aluatul nu sunt destinate a fi consumate crude si trebuie preparate intotdeauna termic.
Măcinarea făinii din grau spelta nu este deloc ușoară. Faina de grau spelta trebuie sa fie aerata si fina, de o calitate perfecta.
Pentru a realiza acest lucru, morarii de la Bauck Hof au nevoie de multă măiestrie, abilități și experiență – trebuie să verifice constant calitatea acesteia în timpul procesului de măcinare.
Fiecare lot este apoi analizat in amanunt în laboratorul propriu si este verificată inclusiv calitatea de coacere a făinii. Acest lucru este important deoarece din făina de grau spelta, tip 630, se fac produse de patiserie si paine.
Certificarea DEMETER a acestei faini intregeste calitatea exceptionala a cesteia.
Cultivarea biodinamica (DMETER) a inceput inca din 1932 in fabrica Bauck Hof
Valori nutriționale și calorice medii la 100 g:
Puterea calorică în kJ: 1468 / 100 g
Puterea calorică în kcal: 346 / 100 g
Grasimi: 1,50 / 100 g
din care acizi grași saturați: 0,40 / 100 g
Carbohidrați: 70,10 / 100g
din care zahar: 1,70 / 100 g
Fibre: 3,20 / 100 g
Proteine: 11,50 / 100 g
Sare: 0 / 100 g
A se pastra la loc uscat si racoros