Supă de dovleac copt

Dificultate: Ușoară
Timp de preparare: 5 MIN.
Cantitate: 45 porții

Ingrediente


Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.

Pași de preparare Supă de dovleac copt

  1. Taie dovleacul (curățat de coajă și semințe) în bucăți mici, 4-5 cm și pune-le într-o tavă tapetată cu foaie de copt
  2. Stropește cu sare și ulei de măsline și coace la cuptor la 180°C timp de aprox. 30-35 de minute.
  3. Între timp, taie restul legumelor în bucăți mari și pune-le să se călească cu unt, într-o oală.
  4. După 5-7 minute, adaugă apa și lasă să fiarbă.
  5. Când dovleacul este copt, adaugă-l și pe el la restul legumelor și mai lasă supa pe foc 10 minute.
  6. Pasează supa cu ajutorul unui blender, adaugă smântâna și, dacă mai este nevoie, puțină apă fiartă.
  7. Asezonează cu sare și nucșoară.
  8. Servește fierbinte, cu semințe de dovleac coapte și crutoane.

Notice: Undefined offset: 0 in /home/biocorne/public_html/blog/wp-content/themes/biocorner-blog/app/functions/get_primary_category.php on line 22

Notice: Trying to get property 'term_id' of non-object in /home/biocorne/public_html/blog/wp-content/themes/biocorner-blog/app/functions/get_primary_category.php on line 22

Alte rețete


Notice: Undefined offset: 0 in /home/biocorne/public_html/blog/wp-content/themes/biocorner-blog/app/functions/get_primary_category.php on line 22

Notice: Trying to get property 'term_id' of non-object in /home/biocorne/public_html/blog/wp-content/themes/biocorner-blog/app/functions/get_primary_category.php on line 22

Lipii cu pui în 5 minute

Ușoară
5 MIN.
5 porții