62,50 lei
Ingrediente: 100% usturoi fermentat*
*= Ingrediente din agricultura ecologică certificată
Usturoiul provine din culturile insorite ale Spaniei.
Usturoiul negru își capătă culoarea din fermentație, un proces de lunga durata (90 de zile) , la o temoperatura controlata de 60-80°C , cu umiditate constantă.
În procedul de fermentație blândă, nu se aduaga aditivi, sulful este descompus în mod natural. In acest fel, usturoiul isi pierde atat mirosul neplacut, cat si claritatea. Are o textură plăcut moale, aproape de jeleu și gustul său caracteristic cu o notă balsamică ușor dulce.
Microelemente și micronutrienți
Minerale/vitamine la 100 g (VNR în %*)
S-alil-L-cisteină 1,04 g
Vitamina B12 2,07 μg (82,80%*)
Potasiu 1309 mg (65,45%*)
Fosfor 302,30 mg (43,18%*)
Cupru 0,39 mg (39,20%*)
Mangan 0,60 mg (30,00%*)
Zinc 1,64 mg (16,40%*)
Magneziu 56,70 mg (15,12%*)
* aport zilnic recomandat / VNR: procent din valorile de referință ale nutrienților
Informații nutriționale medii la 100g
Puterea calorică 1.103 kj / 260 kcal :
Grasimi :0g
din care acizi grași saturați 0 g
carbohidrați : 54 g
din care zahăr 12 g
Fibre 3g
Proteine 10g
Sare 0,04 g