40,50 lei
.
Produs fiert timp de 24 ore , ceea ce implica un continut ridicat de colagen *
*Colagenul este o proteină structurală extracelulară care este responsabil pentru rezistența și flexibilitatea țesutului conjunctiv.
Ingrediente:Apă, carcase de păsări de curte * (36%), ceapă *, praz *, morcovi *, sare gema, fenicul *, rădăcină de pătrunjel *, ardei negru *, ardei gras *, ardei iute *, ienupar *, ghimbir *, frunza de dafin *
*= ingrediente provenite din agricultura ecologică certificată
FARA ADITIVI SI CONSERVANTI ARTIFICIALI! FARA ALERGENI ! FARA GLUTEN ! FARA LACTOZA ! FARA HISTAMINA!
Poate fi incălzit rapid și e gata de băut, sau poate fi folosit ca bază pentru mâncăruri delicioase.
Bogat in nutrienți foarte speciali ( ex. Colagen ) , poate fi ușor integrat în viața ta de zi cu zi.
Oasele provin de la pui crescuti in fereme ecologice in Germania care cresc in aer liber in conditii adecvate speciei.
Supa de oase de pui are un continut ridicat de proteine: Cu 11.1 g de colagen pe pahar și toți cei 9 aminoacizi esențiali.
Valori nutritionale si calorice medii la 100 g:
Valori energetice: 227 kJ / 54 kcal
Grăsime: 3,1 g
– dintre care acizi grași saturați: 0,9 g
Carbohidrati: 0,2 g
– din care zahar: 0,2 g
Proteine: 6,4 g
Sare: 0,6 g
AMINOACIZI (%):Alanin: 0,16,Arginin: 0,13, Asparaginsäure: 0,12, Cystin + Cystein: 0,05, Glutaminsäure: 0,26, Glycin: 0,37,Histidin: 0,05, Hydroxyprolin: 0,19, Isoleucin: 0,05, Leucin: 0,07
lysin: 0,08, Methionin: 0,05, Phenylalanin: 0,05,Prolin: 0,2,Serin: 0,05, Threonin: 0,05,Tryptophan: 0,06, Tyrosin: 0,05, Valin: 0,05
A se păstra într-un loc răcoros și uscat.Poate fi pastrat nedeschis timp de cel puțin 1 an de la data producerii.poate fi pastrat în frigider timp de 3-4 zile după deschidere.
Produs : FARA DROJDIE
Avand un conținut scăzut de carbohidrați, potrivit pentru dieta paleo