FICAT DE COD IN ULEI PROPRIU 115g YPSILON

31,00 lei

Cantitate

Ficat de cod in ulei propriu.Bogat in acizi grasi Omega-3 si vitamina D.

Ingrediente:Ficat de COD proaspat 99% (Gadus Morthua N-Atlantic Ocean) in ulei propriu , sare 1%.

Informatii despre alergeni :

Contine : peste !

FARA CONSERVANTI SI COLORANTI !

Tara de captura a pestelui : Islanda

Ficatul de cod  este supranumit „foie gras oceanic” datorita texturii sale untoase.

Ficatul de cod nu este doar gustos, ci si foarte sanatos, fiind o sursa naturala ideala de proteine de foarte buna calitate, de clasicii acizi grasi Omega 3 gasiti aproape in orice tip de peste, precum si de vitamine ( A, D si E ). Ce este remarcabil este ca in timpul procesului de extragere a esentei de cod la temperaturi inalte, ficatul de cod elibereaza in conserva ulei de peste. Acesta contribuie la o crestere sanatoasa si la sustinerea sistemului imunitar.

Beneficii ficat de cod :

-Sursa de vitamine (A, D, E, K) , acizi grași și coenzima Q10 cu beneficii in calitatea vederee

-Sursa de vitamina D – un rol important în sănătatea dinților și a oaselor si in intarirea sistemului imunitar.
-Poate îmbunătăți funcționarea eficientă a creierului.
-Ajută la protejarea sistemului  cardiovascular.
-Poate ajuta la reglarea nivelului de colesterol, cu efecte benefice asupra tensiunii arteriale.
-Bogat in minerale (magneziu, calciu) – îmbunătățește calitatea somnului.

Valori nutriționale și calorice medii la 100 gr:
Puterea calorică în kJ: 1781 / 100 g
Puterea calorică în kcal: 432/ 100 g
Grasimi: 43 / 100 g
din care acizi grași mononesaturați: 18 / 100 g

acizi grasi polinesaturati :8.9g/100g
Carbohidrați: 3.8 / 100 ml
din care zahar: 0 / 100 ml
Proteine: 7.4 / 100 ml
Conținut de sare*: 0,75 / 100 ml

Uleiul este separat de ficat in timpul pasteurizarii.

A se pastra la temperaturi de 10-25 grade celsius.

Inainte de deschidere puneti produsul la rece pentru o ora.

Dupa deschidere pastrati la 2-5 grade C si consumati in 2 zile.