30,00 lei
Pasta di Liguria este o pastă artizanală autentică italiană, regională, făcută de familia Minaglia din orașul lor natal din munții Apenini din Liguria. Formele unice descriu tradițiile culinare vechi de secole ale uneia dintre cele mai sănătoase bucătării locale din Italia și ale celor mai frumoase regiuni de coastă.
Ingrediente:Gris de GRAU* dur semolina, apă pură de izvor
*= Ingrediente din agricultura ecologica certificata
Informatii despre alergeni :
Contine : grau, gluten
VEGAN ! FARA COLORANTI FARA AROME ADAUGATE !
Fettucce, fac parte din familia pastelor lungi și sunt foarte asemănătoare tagliatellelor, reprezentând mâncarea de bază a familiilor din munții ligurieni.Pastele sunt realizate artizanal, fără coloranți sau potențiatori de gust, din culturi biologice.
Pastele sunt realizate din făină de grâu dur extrudat printr-o matriță din bronz și apoi sunt uscate la temperatură joasă pentru a păstra intacte gustul, aroma și culoarea naturală a grâului dur de înaltă calitate, precum și toate proprietățile nutriționale ale acestuia.
Fabricat folosind tehnici artizanale și fără coloranți sau arome adăugate – doar ingrediente 100% certificate italiene, organice, naturale și apă de izvor pură.
Este o pastă care, la fiecare mușcătură, spune povestea oamenilor și a pământului de origine – Liguria.
Valori nutriționale si calorice medii la 100g:
Valoare energetică: Kcal 357 / kj 1512
Grăsimi: 1,5 g
din care saturate: 0,3 g
Carbohidrați: 72 g
din care zahăr: 2,2 g
Fibre: 3,5 g
Proteine :12g
Timp de fierbere : 8 minute
Pachetul contine cca 9 portii (56g/portie).Nr de calorii per portie : 200
A se păstra în loc uscat și răcoros.