32,00 lei
PRODUS CONGELAT SI PRECOPT IN CUPTOR DE PIATRA! Pachetul contine 2 buc *106g
Pizza adevărată, pregatita la foc cu lemne , in cuptor de piatra, făcută în mod tradițional în Italia prin fermentare a aluatului în două etape.Datorită timpului lung de odihnă de 24 de ore, aluatul impresionează prin lejeritatea sa deosebită. Această abordare naturală înseamnă că drojdia poate fi aproape complet eliminată.
Ingrediente:Faina de GRÂU* 51,3%, MOZZARELLA* 20,8%, apă, pasta de roșii* 9,7%, sare, ulei de măsline* extra, ulei de floarea soarelui*, Faina din malt de GRÂU*, drojdie, glucoză*, busuioc*, oregano*, cimbru*
*= Ingrediente din producția organică controlata
Dacă nu se specifică altfel, informațiile se referă la formularea produsului respectiv și nu la rezultatele testelor.
Infornatii despre alergeni :
Contine :produse lactate, lactoză, produse din grâu
Poate contine urme de mustar si soia.
Pasta de roșii folosita este făcuta din roșii gustoase care au fost lăsate să se coacă sub soarele cald, din sudul Italiei, în regiunea Emilia Romagna. Zahărul a fost evitat în mod intenționat la prepararea sosului de roșii.
Mod de Preparare :
Preîncălziți bine cuptorul în timp ce lăsați pizza să se dezghețe. După aproximativ 10 minute, scoateți ambalajul și coaceți pizza pe raftul din mijloc al cuptorului până se rumenește și devine crocanta, după dorință.
Temperatura :200 °C (căldură de sus și de jos) / 180 °C (aer în circulație) pentru aprox. 12 – 14 minute. Timpul adecvat de coacere poate varia.
Valori nutriționale și calorice medii la 100 g:
Puterea calorică în kJ: 1064 / 100 g
Puterea calorică în kcal: 252 / 100 g
Grasimi: 5,80 / 100 g
din care acizi grași saturați: 2,70 / 100 g
Carbohidrați: 39/100g
din care zahar: 2,70 / 100 g
Proteine: 10/100 g
Conținut de sare: 1,70 / 100 g
A se pastra la -18 grade C