44,50 lei
.
Pastrav certificat ecologic provine exclusiv din acvacultura germana din zona Waldeckerland langa Edersee.Este primul si pana acum singurul pastrav certificat de catre Naturland.
Ingrediente: PASTRAV, sare de mare, fum de lemn de fag
* = ingrediente din agricultura ecologica
Dacă nu se specifică altfel, informațiile se referă la formularea produsului respectiv și nu la rezultatele testelor
Informatii despre alergeni :
Contine:peste
Pastravul este afumat intr-un cuptor de piatra cu fum din lemn de fag.
Valori nutritive și calorice medii la 100 g:
uterea calorică în kJ: 503 / 100 g
Puterea calorică în kcal: 120 / 100 g
Grasimi: 4,30 / 100 g
din care acizi grași saturați: 1,60 / 100 g
Carbohidrați: 0,20/100g
din care zahar: 0,20 / 100 g
Proteine: 20,20 / 100 g
Conținut de sare: 1,60 / 100 g
A se pastra la temperatura de +2 ° C – +7 ° C