29,00 lei
.
Pe baza unei rețete originale norvegiene, pentru o paine plina de fibre :36,5% fulgi de cereale integrale și 59% semințe
Ingrediente: fulgi de OVAZ integral * FARA GLUTEN, semințe de dovleac *, semințe de floarea soarelui *, semințe de in sfărâmate *, SUSAN *, semințe de in *, semințe de chia (Salvia hispanica) *, fulgi de mei (cereale integrale) *
seminte de psyllium măcinate *, sare de mare
* = Ingrediente din agricultura ecologica.
Informatii despre alergeni :
Contine : ovaz (FARA GLUTEN)
FARA GLUTEN ! FARA DROJDIE ! FARA FAINA ! FARA ZAHAR ADAUGAT! FARA LACTOZA ! FARA OU !
FARA DROJDIE !
Beneficii :
– sursa de proteine
– Bogat în acizi grași omega-3
– Bogat în acizi grași polinesaturați
– Bogat în fibre
– Conține vitamina E, vitamina B1 (tiamina), vitamina B6, acid folic, potasiu, calciu, fier, zinc
– Bogat în fosfor, magneziu, cupru și mangan
Reteta originala de paine a pastorului Markset se bazeaza pe experientele pozitive ale aventurierilor norvegieni si rezultatele excelente ale schiorilor norvegieni.
In strânsă cooperare cu sportivi de vârf, el a dezvoltat și perfecționat “Wunderbrød”-“Paine minune”
În cartea sa „Levekraft”, Markset explică conceptul său holistic pentru sportivi bazat pe îmbunătățirea vitezei și a rezistenței printr-un antrenament lent în combinație cu savurarea pâinii de ovăz pregătita lent și a terciului de ovăz.
Recomandare de preparare :
# Timp de preparare :cca 5 minute
# Timp de înmuiere :cca 3 ore
# Timp de coacere : cca 70-80 minute.
Preparare :
1 pachet de amestec ” Wunderbröd ”
1 litru de apă rece
Se amestecă continutul pachetului cu apă și se lasă să se hidrateze cel puțin 3 ore, de preferință mai mult timp.
După timpul de hidratare așezați aluatul pe o foaie de copt unsă și neteziți uniform. Se introduce în cuptorul rece și la 200 de grade la foc de sus / de jos timp de aproximativ 70-80 de minute
Sfat: Se lasă să se răcească bine înainte de tăiere.