24,00 lei
.
Ingrediente: masline Kalamata 79% (soiul Kalamon), otet*, sare de mare.
*= Produse din agricultura ecologica.
Informatii despre alergeni :
VEGAN !
Masline kalamon BIO, un deliciu grecesc
Numele acestor masline inchise la culoare provine de la regiunea in care se cultiva. Atunci cand cumperi masline kalamon, stii sigur ca acestea au Statut Geografic Protejat, pentru ca Uniunea Europeana nu permite folosirea acestui nume decat produselor cultivate aici. De ce sunt maslinele kalamon speciale? Pentru ca solul din regiune, clima, dar si particularitatile soiului le dau acestor masline un gust bogat, intens. Maslinele kalamon bio au forma de migdale si varful usor ascutit. Aceste fructe sunt o parte importanta a dietei mediteraneene si una dintre sursele de sanatate ale poporului grec.
Beneficiile maslinelor
Cum le poti savura
Poti folosi masline bio kalamon in retetele cu paste, datorita gustului lor bogat, carnos, in salate grecesti cu branza feta, rosii, ceapa, castraveti si oregano si ulei de masline sau in sosurile pe care le prepari pentru pestele la cuptor. In plus, maslinele kalamon sunt un ingredient important in salata de cartofi sau in cuscus. Din fericire, nu e mereu nevoie sa le adaugi intr-un fel de mancare, le poti savura la fel de bine si ca atare, singure sau impreuna cu branzeturi si nuci.
Dupa deschidere pastrati in frigider pentru 15 zile.