17,10 lei
.
Ingrediente: rosii * 95%, pasta de tomate *, busuioc * 1%, sare.
*=Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Alce Nero -pulpa de rosii-este fabricat din roșii incluzand soiurile: Coimbra, Ercole și alte soiuri cultivate in aproximativ 30 de ferme din Delta Po în provinciile Ferrara și Ravenna.
Soiurile de tomate alese au o carne fermă, bine structurată, precum și o aromă dulce și delicată. Roșiile, care sunt recoltate în iulie, august și septembrie la un nivel adecvat de maturitate, sunt procesate în medie 8 ore pentru a păstra toate aromele și substanțele nutritive.
Odată ce au fost spălate și selectate, coaja este îndepărtată după care sunt tăiate și procesate: după adăugarea concentratului de roșii, produsul este adus la o temperatură ridicată, îmbuteliat și apoi pasteurizat pentru a garanta că nu se va deteriora
Calitățile organoleptice ale roșiilor sunt controlate și verificate constant pentru a asigura cel mai bun gust – de la recoltare până la procesare.
Valori nutritionale si calorice:
Valoarea energetica, exprimata in kj: 105 / 100g
Calorii kcal: 25 / 100 g
Carbohidrati: 3,90 / 100 g
din care zaharuri: 3,60 / 100 g
Fibre: 2,10 / 100 g
Proteine: 1,30 / 100 g
Sare: 0,20 / 100 g
Metode de pastrare:
Păstrați produsul in frigider după deschidere și consumați în decurs de 3-4 zile.
Nu folositi daca butonul de pe capac este ridicat.
Locul de producție
Produs în fabrică: via Cervese, 364 Cesena – Italia