ZINZINO BALANCE OIL TUTTI FRUTTI

Supliment alimentar inovator

BalanceOil Tutti Frutti este un supliment alimentar revoluționar, Polyphenol Omega Balance, creat dintr-un amestec inovator de uleiuri derivate din peste mic de captură și ulei extra virgin de măsline verzi, pentru o absorbție eficientă.
Aroma Tutti Frutti face că formula să fie ușor de înghițit fiind potrivită atât pentru copii cât și pentru întreagă familie.
Formula sinergică a uleiului BalanceOil Tutti Frutti reface în condiții de siguranță echilibrul de acizi grași și susține creșterea norrmală și dezvoltarea copiilor. Formula științifică a uleiului BalanceOil Tutti Frutti conține cantități benefice atât de Omega-3, cât și de Omega-7 combinată cu o măsură certificată științific de ulei de măsline care furnizează polifenoli, fitonutrienti și Omega-9 , contribuind la o stabilitate oxidativă sporită a lipidelor omega-3 și la un echilibru Omega-6:3 de 5:1 (pentru copii) și 3:1 (pentru adulți).

Beneficiile principale ale consumului de BalanceOil Tutti Frutti pentru copii:
• Contribuie la creșterea și dezvoltarea normală a copiilor -fiind o sursa esențială de acizi grași;
• Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar al copiilor -conține 8,3 μg de vitamina D3 (160% din DZR);
• Contribuie la funcția normală a creierului și a sistemului vizual (conține 285 mg de ADH);
• Contribuie la creșterea și dezvoltarea normală a oaselor – doza zilnică conține 8,3 μg de vitamina D3.

Cum alegi suplimentul potrivit de Omega-3 pentru copilul tău?

Atunci când facem alegeri pentru micuții noștri atenția și informarea sunt elemente esențiale pentru rezultate de succes, iar când vorbim de Omega-3 este foarte important să ținem cont de mai mulți indici decizionali, precum:
• Încrederea pe care o avem în brandul ales;
• Gustul produsului ales;
• Dozarea optimă necesară unei dezvoltări armonioase.

Zinzino a luat în considerare toate aceste condiții și a creat suplimentul alimentar Polyphenol Omega Balance, numit BalanceOil Tutti Frutti, un produs testat molecular pentru toxine în vederea garantării de prospețime, siguranță și puritate a ingredientelor din care a fost conceput, disponibil acum și în magazinele Biocorner.

Adăugă Omega-3 în dieta copilului tău și asigură-te că acesta primește toți nutrienții de care are nevoie pentru o dezvoltare optimă, într-o lume cu atât de multe provocări.