Biocorner-Blog-Tu-Ce-Apa-Bei

Tu ce apa bei?

Apa are o importanță vitală pentru sănătatea noastră. Ea reprezintă o resursă esențială pentru buna funcționare a organismului, fiind răspunzătoare pentru fiecare reacție și proces metabolic care se desfășoară în corp.

Când ne gândim la sănătatea noastră, implicit ne gândim la calitate, astfel încât grija față de propria persoană să înceapă de la alegerea produselor de calitate, în special a apei.

De ce este atât de importantă apa?
• Hidratare – apa este esențială pentru a menține funcționalitatea creierului, rinichilor, inimii, pielii și a tuturor sistemelor noastre.
• Reglarea temperaturii corpului – contribui la reglarea temperaturii prin transpirație.
• Funcția sistemului digestiv – apa este esențială pentru o digestive eficientă a alimentelor.
• Eliminarea toxinelor – apa joacă un rol important în eliminarea deșeurilor și toxinelor din organism.
• Menținerea sănătății pielii – apa ajută la mneținerea elasticității pielii.
• Susținerea funcției cognitive – consumul de apă poate îmbunătăți memoria, concentrarea și performanța cognitivă.
• Funcționarea sistemului circulator – apa este un component vital al sângelui și contribuie la transportul oxigenului și a nutrienților către celule și organe.

Atunci când facem o alegere asupra celei mai bune ape potabile pentru noi și familiile noastre este important să urmărim calitățile pe care aceasta le are, sursa de proveniență și compoziția minerală.

CEA MAI CALITATIVĂ apă din Europa este considerată La Gioia – o apă minerală vie de care corpul nostru are nevoie!

La Gioia – izvor de bucurie – este o apă care provine din izvorul artesian Seccarezze din Piemont, Italia, în mijlocul naturii alpine a masivului Monviso. Proprietățile sale biofizice sunt păstrate cu grijă, fără a fi afectate, dat fiind faptul că procesul de îmbuteliere se face prin extracție, prin curgere liberă, fără presiune și fără pompe mecanice de maximizare a debitului.
În urma unei analize chimico-fizică a apei minerale realizată în septembrie 2021 de către prof. Claudio Medana – Institutul de Biotehnologie și Îngrijire a Sănătății de la Universitatea din Torino – au rezultat valori care demonstrează calitatea deosebită a sursei, având un conținut redus de sodiu și reziduuri uscate(19,6mg/l).

Cum ajută o apă săracă în săruri minerale?
– Susține metabolismul uman transportând carbohidrați, protein, minerale și vitamin mai eficient în cellule
– Drenează deșeurile metabolice – acidul uric din organism – mai eficient decât apa mineral convențională

Merităm tot ceea ce este mai bun, așa că informarea și căutarea variantelor optime și benefice corpului și minții noastre sunt absolut necesare.
În momentele în care ne alimentăm cu apă e important nu doar să ne potolim setea, cât și să-i oferim corpului sănătate pură. Astfel grija față de noi începe de la lucrurile simple care ne aduc beneficii complexe!

Alege să fii sănătos! Alege gustul pur al naturii!