Pâine fără gluten

Mixul pentru pâine fără gluten de la Werz este ideal pentru a pregăti acasă o pâine pufoasă, savuroasă și sănătoasă. Rețeta ne-a fost transmisă de Elena de la Dieta de Rotație și tot ce putem spune este că trebuie să o încerci și tu neapărat !

Ingrediente:

Iată cum se prepară:

Încălzește puțin apa (25 grade C), adaugă în ea oțetul și mierea și amestecă bine.

Făina se amestecă cu un plic de drojdie, iar apoi se adăugă peste amestecul lichid. Aluatul obținut se frământă aproximativ 2-3 minute, iar la final se adaugă uleiul de măsline.

Pâinea se așază în recipientul în care o vei coace și se lasă la crescut 30 minute, după ce ai uns stratul de deasupra cu ulei.

Încălzește cuptorul la 200 grade C și lasă pâinea să se coacă timp de 40 de minute.

Pâinea va ieși dulce și bună, o adevărată încântare pentru cei mici! 🙂

#SayHealthy #ShopBIO

4-Korn-MehlIMG_011527031801

Leave a Reply