De ce să folosim detergenți bio?

Detergenții bio câștigă din ce în ce mai mult teren în rândul consumatorilor. Pe de-o parte, deoarece ingredientele care stau la baza lor nu afectează mediul înconjurător. Pe de altă parte, deoarece, folosind detergenți bio, ne protejăm pielea de eventuale reacții la substanțe chimice. Ne-am gândit să-ți prezentăm principalele motive pentru care ar trebui să-ți îndrepți atenția spre detergenții bio.

Nu au un impact nociv asupra mediului înconjurător

Dacă îți pasă de mediul în care trăiești, dar și dacă ești împotriva testării pe animale, atunci detergenții bio ar trebui să fie singura ta alegere. Majoritatea acestor produse au și ambalaje biodegradabile, deși impactul asupra mediului înconjurător nu este unul nociv.

Conțin doar ingrediente naturale

Detergenții bio nu au în componență substanțe toxice pentru oameni sau animale. Acest lucru este posibil pentru că în natură există numeroși agenți cu o putere mare de curățare. Astfel, sunt evitate ingrediente precum clorul, fosfații și coloranții sintetici.

Detergenții bio nu irită pielea sensibilă sau intolerantă

Tot datorită ingredientelor naturale care există în componența detergenților bio, pielea este protejată de diferite iritații. Fie că suferiți de diferite afecțiuni ale pielii sau sunteți conștienți că pielea copiilor este extrem de sensibilă la substanțele chimice, detergenții bio sunt o alternativă la numeroasele produse care nu pun preț pe ingrediente naturale. În plus, în cazul detergenților de vase, riscul de a dezvolta diferite alergii este redus la minim, deoarece substanțele conținute nu irită pielea.

Te ajută să economistești inteligent

Detergenții bio sunt mai concentrați. Astfel, cu o cantitate mai mică de produs, vei observa rezultate mai bune decât în cazul detergenților clasici. Pe o perioadă mai lungă de timp, acest lucru te va ajuta să economisești inteligent.

Leave a Reply