Coșulețe de ciocolată vegane

Multe produse alimentare pot avea ingrediente alimentare alergenice, cum ar fi ouăle, arahidele și laptele, deși acestea nu pot fi asociate direct cu alimentele. De exemplu, laptele se găsește în multe produse de panificație, arahidele sunt asociate cu suplimente de proteine, iar unele dintre dressingurile pentru salate conțin ouă. Să nu mai vorbim despre dulciuri, care mai conțin și cantități foarte mari de zahăr, dar și grăsimi, conservanți și coloranți artificiali.

Ce ne facem atunci când avem un copil care suferă de astfel de intoleranțe? Soluția ne-o prezintă Elena, prietena noastră de la Dieta de rotație, o mămică grijulie, dar și extrem de inventivă. De curând, a pregătit un desert minunat, cu produse pe care le-a găsit în magazinul nostru, iar rețeta este disponibilă aici.

Pentru aceste coșulețe de ciocolată umplute cu zmeură și frișcă de cocos ai nevoie de următoarele ingrediente: ciocolată neagră, frișcă vegană, chipsuri de cocos, zmeură, gem de zmeură cu sirop de agave, ulei de lămâie, vanilie, biscuiți fără gluten, mentă. Urmează pas cu pas indicațiile Elenei și bucură-i pe cei dragi cu un desert absolut fabulos, dar și sănătos!

colaj articol blog

Leave a Reply