Cinci ani Bio, cinci ani pentru sănătatea marii familii BIOCORNER!

Acum cinci ani, pe 5 decembrie, începea povestea Biocorner. Cinci ani! Fiecărei zile din acești ani îi pot atribui o emoție, o stare, o nouă idee, multe suișuri și coborâșuri, așa cum este și VIAȚA!

Am ales asumat ca ceea ce ne trezește în fiecare dimineață să fie altfel, am ales să găsim în noi, echipa Biocorner, motivații  pentru a fi ALTFEL!

Provocările și eșecurile inerente ne-au determinat să fim inovativi, să căutăm soluții pentru a fi mai creativi și mai prompți în rezolvarea cerințelor clienților noștri. Au fost momente în care am reușit, dar și situații în care am fi putut face mai mult și mai bine. Încrederea în conceptul nostru și buna credință cu care tratăm fiecare situație ne fac să acceptăm deopotrivă atât meritele, cât și criticile, ele fiind motorul perseverenței către o „Echipă Biocorner” mai bună și mai performantă.

Mă bucur să văd din ce în mai des că oamenii din jur încep să ia decizii responsabile și conștiente în ceea ce privește regimul lor alimentar. Din ce în ce mai multe persoane se informează, recunosc și refuză alimentele modificate genetic, procesate excesiv și tratate cu substanțe chimice, citesc atent etichetele produselor și poate chiar caută, cu o oarecare nostalgie, să regăsească simplitatea și naturalețea gusturilor din  copilărie, din grădina bunicilor.

Biocorner s-a născut în urmă cu cinci ani și a renăscut, practic, cu fiecare an care a trecut, adaptându-se unei nevoi concrete: aceea de a oferi acces la o alimentație cât mai naturală, variată și de cea mai bună calitate.

În decursul acestor ani, am căutat parteneri și colaboratori cu care să clădim o relație pe termen lung, bazată pe încredere și respect reciproc. Putem spune că am reușit să ne facem noi prieteni, care ne înțeleg dorințele și așteptările și care ne ajută să vă oferim, la timp și în bune condiții, o gamă cât mai variată de produse sănătoase.

De asemenea, am început colaborări cu specialiști în nutriție și well being cu care împărtășim aceleași convingeri și principii. De la ei învățăm și împărtășim clienților noștri beneficiile pe termen lung pe care o hrană  curată și variată le au asupra organismului și conduc la o mai bună calitate a vieții.

În tot acest timp, ne-am dezvoltat în mod natural, crezând în principiile noastre și încercând să răspundem nevoilor și cerințelor voastre, fără a ne fixa obiective sau ținte precise pe care să trebuiască să le atingem.

Întindem o mână acolo unde este nevoie și unde putem să fim de ajutor și nu puține au fost situațiile în care am învățat de la VOI, clienții noștri, ce înseamnă să iubești viața, să dăruiești, să respecți natura, să înțelegi problemele celor din jur, să fii perseverent și dăruit unei idei în care crezi.

Ne bucurăm că împreună cu voi am creat o comunitate de oameni buni și sufletiști, în care ne motivăm reciproc să devenim tot mai buni în a oferi o alternativă pentru o viață mai bună și mai sănătoasă.

Gabriela Mătăchescu, General Manager Biocorner

One thought on “Cinci ani Bio, cinci ani pentru sănătatea marii familii BIOCORNER!”

Leave a Reply