BIOidei: Quiche (cu conținut scăzut de carbohidrați) cu roșii și busuioc
Un quiche cu conținut scăzut de carbohidrați, cu roșii dulci și busuioc aromat, este cea mai bună alegere pentru o gustare de prânz pe timp de vară. Rețeta pe care noi ți-o propunem astăzi este mult mai delicioasă decât cea clasică deoarece conține făină și lapte de nucă de cocos 100% #bio. Zilele de naștere, brunch-urile, zilele festive sau zilele de week-end au acum o nouă vedetă printre preparatele culinare!
Ingrediente:
- 4 ouă
- 100 g făină de nucă de cocos Dr. Goerg
- 200 ml lapte de nucă de cocos Dr. Goerg
- 200 g nuci
- 20 g psyllium
- 2 lingurițe cimbru
- 2 lingurițe sare de mare
- Un vârf de piper negru
- 250 g brânză (45% grăsime)
- 150 g roșii cherry
- 2 lingurițe zahăr de floare de nucă de cocos Dr. Goerg
- Busuioc proaspăt (pentru topping)
Mod de preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 180° C.
- Pentru aluat adaugă într-un bol: 2 gălbenușuri de ou, făina de nucă de cocos, 100 ml lapte de nucă de cocos, nucile rumenite puțin în tigaie, psyllium, o linguriță de cimbru, sare de mare și un vârf de piper și frământați până se formează o bilă de aluat. Dacă aluatul necesită, mai pune puțin lapte de cocos.
- Întinde aluatul într-o formă de tartă cu diametrul de 26 cm și înțeapă-l de câteva ori cu furculița, apoi dă-l la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
- Pune într-un bol laptele de nucă de cocos rămas, brânza, sarea și cimbrul și celelalte două ouă și amestecă totul cu mixerul.
- Spală roșiile și taie-le jumătăți.
- Scoate aluatul de la cuptor și lasă-l puțin la răcit, după care adaugă în el umplutura. Adaugă deasupra jumătățile de roșii garnisite cu puțin zahăr din nucă de cocos.
- Dă totul la cuptor pentru 35-40 de minute. Pentru servire, ornează cu busuioc proaspăt.
Enjoy it! 🙂
Sursă foto:
*
Ţi-a fost de folos articolul nostru? Abonează-te la newsletter şi vei primi prin e-mail sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă!
Stay healthy! Shop BIO!