Low-Carb-Quiche-Mit-Tomaten-Basilikum-Dr.-Goerg-Kokosmilch-©-Lisa-Shelton-1

BIOidei: Quiche (cu conținut scăzut de carbohidrați) cu roșii și busuioc

Un quiche cu conținut scăzut de carbohidrați, cu roșii dulci și busuioc aromat, este cea mai bună alegere pentru o gustare de prânz pe timp de vară. Rețeta pe care noi ți-o propunem astăzi este mult mai delicioasă decât cea clasică deoarece conține făină și lapte de nucă de cocos 100% #bio. Zilele de naștere, brunch-urile, zilele festive sau zilele de week-end au acum o nouă vedetă printre preparatele culinare!

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 180° C.
  2. Pentru aluat adaugă într-un bol: 2 gălbenușuri de ou, făina de nucă de cocos, 100 ml lapte de nucă de cocos, nucile rumenite puțin în tigaie, psyllium, o linguriță de cimbru, sare de mare și un vârf de piper și frământați până se formează o bilă de aluat. Dacă aluatul necesită, mai pune puțin lapte de cocos.
  3. Întinde aluatul într-o formă de tartă cu diametrul de 26 cm și înțeapă-l de câteva ori cu furculița, apoi dă-l la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
  4. Pune într-un bol laptele de nucă de cocos rămas, brânza, sarea și cimbrul și celelalte două ouă și amestecă totul cu mixerul.
  5. Spală roșiile și taie-le jumătăți.
  6. Scoate aluatul de la cuptor și lasă-l puțin la răcit, după care adaugă în el umplutura. Adaugă deasupra jumătățile de roșii garnisite cu puțin zahăr din nucă de cocos.
  7. Dă totul la cuptor pentru 35-40 de minute. Pentru servire, ornează cu busuioc proaspăt.

Enjoy it! 🙂

Sursă foto:

*

Ţi-a fost de folos articolul nostru? Abonează-te la newsletter şi vei primi prin e-mail sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă!

Stay healthy! Shop BIO!