601543-Pmyvyo-288

BIOidei: Lasagna vegană

Lasagna este unul dintre cele mai cunoscute preparate culinare italienești. Noi ne-am gândit să o adaptăm și pentru persoanele care au un regim vegan și am obținut cea mai delicioasă Lasagna Vegană. Iată cum o poți prepara și tu acasă:

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Înmoaie nucile caju în apă și lasă-le la hidratat peste noapte.
  2. Preîncălzește cuptorul la 200 grade C și tapetează o tavă cu hârtie de copt.
  3. Pune în tavă ardeii grași și roșiile, stropește-le cu ulei de măsline și lasă-le la copt pentru 25 de minute.
  4. Pune foile de paste pentru lasagna la fiert cu o linguriță de ulei de măsline pentru a evita lipirea acestora.
  5. Călește ceapa timp de 4 minute și între timp pune pe un grătar zucchini și prăjește-i pe fiecare parte.
  6. Adaugă alături de ceapă frunzele de cimbru și rozmarin împreună cu usturoiul. Adaugă sosul de roșii și poți lăsa focul mai mic.
  7. Nucile caju se pun într-un robot de bucătărie cu specialitatea din lapte de cocos Abbot Kinney`s și drojdia, amestecându-se până la omogenizare.
  8. Când totul este gata, se începe stratificarea în tavă. Strat de sos de roșii, lasagna, un strat fin de dovlecei și ardei gras, lasagna, un strat de sos de roșii, un alt strat de lasagna și nu în ultimul rând, un strat de caju cu Abbot Kinney`s.
  9. Roșiile cherry, semințele de pin și busuiocul proaspăt se pun deasupra.

Buon appetito!

*

Ţi-a fost de folos articolul nostru? Abonează-te la newsletter şi vei primi prin e-mail sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă!

Stay healthy! Shop BIO!