BIOgrafia unui furnizor: Voelkel – producător de sucuri naturale

Cu ce este diferit la Voelkel față de alte zeci de distribuitori de sucuri naturale?

Selecția atentă a fructelor de cea mai înaltă calitate face ca sucurile naturale de la Voelkel să fie atât de speciale. Acestea sunt provenite din culturi biodinamice, controlate biologic. Din acest motiv, sucurile Voelkel oferă un gust natural și proaspăt.

 O poveste de 75 de ani vechime

În urmă cu aproximativ 75 de ani, Karl și Margaret Voelkel au început procesarea culturilor din propria lor livadă. În ziua de astăzi, Stefan Voelkel, nepotul soților Voelkel, a preluat frâiele afacerii și vorbește cu drag despre inițiativa bunicilor săi și despre felul în care grija și atenția lor pentru natură a fost transmisă de la o generație la alta.

Secretul gustului

Voelkel utilizează în producție doar materie de primă clasă, pentru întreaga varietate de produse. Toate sucurile sunt create cu scopul de a oferi consumatorilor un gust autentic, „de la natură”, fără adaos de conservanți sau îndulcitori.

Sucurile naturale cu adevărat bune au nevoie de pământ sănătos, apă curată și o varietate de alți factori. Așa cum a început și acum 75 de ani, Voelkel își planifică și în continuare viitorul bazându-se pe dorința de a proteja mediul înconjurător. Dintre valorile-pilon ale brand-ului putem menționa dorința puternică de a fi un exemplu social și un model de afacere prietenoasă cu mediul înconjurător (business environmental-friendly).

Sucurile Voelkel sunt disponibile în magazinele noastre și pe www.biocorner.ro!

Ţi-a fost de folos articolul nostru? Abonează-te la newsletter şi vei primi prin e-mail sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă!

Stay healthy! Shop BIO!

Leave a Reply