1

BIOgrafia unui furnizor – Attitude

Compania canadiană Attitude este unul dintre principalii noștri furnizori de produse bio pentru îngrijire personală (inclusiv produse dedicate bebelușilor și copiilor) și îngrijirea casei, dovedind o preocupare permanentă pentru folosirea exclusivă a ingredientelor naturale și pentru protejarea planetei.

Attitude a fost înființată, în primăvara anului 2005, la Montreal, de doi antreprenori: Jean-François Bernier și Benoît Lord. Ei și-au propus să creeze o gamă de produse cu ingrediente naturale, de calitate superioară și la prețuri accesibile, plecând de la nevoile propriilor familii. În prezent, produsele Attitude sunt disponibile în peste 44 de țări.

Plecînd de la ideea că “tot ce intră în contact direct cu pielea intră și în organism, afectându-i sănătatea”, produsele Attitude au la bază doar ingrediente naturale, ajutând oamenii să aibă un stil de viață mai sănătos și, în același timp, cu un impact minim asupra mediului.

Care sunt valorile companiei?

Autenticitate: echipa Attitude este dedicată pe deplin pasiunii și misiunii companiei. Produsele Attitude sunt create în propriile laboratoare, pe baza unor formule originale.

Timp: compania promovează echilibrul între timpul dedicat muncii și cel dedicat familiei, astfel că, de pildă, produsele Attitude de îngrijire a casei sunt gândite să ajute rapid și eficient, pentru a permite mai multe momente petrecute cu cei dragi.

Lucrul în echipă: Attitude este formată dintr-o comunitate de oameni pasionați, optimiști și dornici de cunoaștere, lucrând împreună pentru același scop: un stil de viață mai sănătos.

Grijă: se manifestă la toate nivelurile: grija unul față de celălalt, grija față de propria casă și grija față de planetă.

Compasiune: înțelegerea față de nevoile celorlalți și empatia sunt motorul tuturor activităților Attitude.

Ambiție: de a crea și promova un stil de viață mai sănătos pentru oamenii de pretutindeni.

Spirit explorator: curiozitatea și explorarea stau la baza tuturor activităților pentru crearea și dezvoltarea produselor originale Attitude.

Misiunea principală a acestei companii este de a inspira familiile să adopte un mod de viață mult mai sănătos și mai durabil, cu ajutorul produselor de îngrijire personală și a produselor de îngrijire a casei care sunt mai bune pentru organism și care protejează planeta.

Viziunea durabilă a companiei promovează reutilizarea, reciclarea și reîmpădurirea. Attitude reduce utilizarea materialelor plastice de unică folosință inovând ambalajele ecologice din material HDPE, care pot fi reciclate cu ușurință

Produsele organice Attitude beneficiază și de foarte multe certificări care atestă calitățile lor ecologice și prietenoase cu mediu:

  • EWG Verified (oferă transparență asupra produselor și garantează faptul că nu conțin chimicale)
  • ECOLOGO (asigură reducerea impactului negativ asupra mediului provenit din procesele de producție)
  • PETA Beuty without bunnies (garantează aspecte precum cruelty-free și vegan)
  • NEA SAL of Acceptance (recunoaște produsele de îngrijire personală și cele pentru casă care îmbunătățesc calitatea vieții ale persoanelor cu piele sensibilă).

Dacă nu ai folosit până acum produsele Attitude, acum ai toate motivele să le încerci. În gama disponibilă în magazinul Biocorner poți găsi: produse pentru îngrijire personală (deodorant, șampon, balsam păr, săpun lichid pentru mâini), produse pentru bebeluși și copii (detergent și balsam rufe, soluție spălat biberoane, săpun lichid mâini, șampon) și produse pentru îngrijirea casei (detergent de rufe, balsam de rufe, soluții de curățat diferite suprafețe ale casei, purificator aer, detergent de vase).

Sursă foto: https://bit.ly/3cZTzYd

*

Ţi-a fost de folos articolul nostru? Abonează-te la newsletter şi vei primi prin e-mail sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă!

Stay healthy! Shop BIO!