BIO cadouri pentru Crăciun

Începe numărătoarea inversă până la Crăciun, ceea ce înseamnă că trebuie să te pregătești pentru a oferi celor dragi cele mai dulci și sănătoase cadouri! Așadar, pentru că și noi iubim magia Crăciunului și nu vrem să te lăsăm fără sursă de inspirație, ți-am pregătit și în acest an o listă cu #bio cadouri pentru Crăciun:

Panettone

Clasic sau cu ciocolată, Bio Panettone Fraccaro, desertul italian clasic, îndulcește sărbătorile cu inconfundabilul său gust! Poți savura acest desert minunat pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, atât dimineața alături de o cafea aromată, cât și în seara de Anul Nou alături de un vin dulce sau un pahar de șampanie. Aceste lucruri fac din Panettone un cadou perfect pentru vizitele de sărbători!

  • Turta dulce

Turta dulce, glazurată cu ciocolată sau simplă, moale și aromată, este desertul dedicat Crăciunului încă din cele mai vechi timpuri. Un lucru important despre acest desert al sărbătorilor de iarnă este faptul că pe parcursul timpului rețeta a fost foarte puțin schimbată, uneori deloc. Dăruiește și tu copiilor dragi din familia ta #bio turtă dulce pentru un Crăciun de poveste!

  • Seturi cadou cu lumânări aromate

Orice doamnă se poate bucura la vederea unei lumânări prețioase cu arome unice! Seturile cadou de la Danhera, oferă două variante de lumânări: varianta neagră – ce conține note vibrante și persistente de lemn de santal, totul pus într-o bijuterie din cristal decorată cu aur ce simbolizează clar eleganța și varianta albă – cu nobile note parfumate ale prețiosului ceai alb, simbol al strălucirii și purității.

  • Figurine de ciocolată

Ce bucură mai mult copiii decât o figurină de Crăciun din ciocolată fină cu ingrediente #bio? Trebuie să recunoști că aceste figurine din ciocolată sunt un cadou obligatoriu pentru sărbătorile de iarnă!

  • Calendar Advent

Dacă ai persoane dragi în familie ce sunt nerăbdătoare în așteptarea Crăciunului, noi îți punem la dispoziție calendarele Advent ce va îndulci așteptarea!

  • Fursecurile de Crăciun

Masa de sărbători nu poate fi completă fără să oferi persoanelor dragi fursecuri dulci în note aromate. Alege-ți preferatele și răsfață întreaga familie!

  • Marțipan

Oferă cel mai dulce și fin desert persoanei iubite! Aroma inconfundabilă a migdalelor și gustul dulce fac din marțipan un desert special pentru perioada sărbătorilor de iarnă!

Sperăm că lista noastră cu cadouri de Crăciun #bio ți-a oferit sursa de inspirație pentru a face surprizele perfecte pentru acest Crăciun!

*

Ţi-a fost de folos articolul nostru? Abonează-te la newsletter şi vei primi prin e-mail sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă!

Stay healthy! Shop BIO!

Leave a Reply