Aniversare-8Ani

8 ani de infinită pasiune pentru sănătate

Astăzi, familia Biocorner celebrează 8 ani de grijă nemăsurată pentru starea de bine a celor dragi, de armonie cu mediul înconjurător care ne găzduiește și de responsabilitate pentru generațiile viitoare. Situația dificilă în care ne aflăm ne-a învățat mai mult ca oricând cât de important este să ne ocrotim și să ne consolidăm sănătatea fizică și mentală, însă acest ideal trebuie însușit pe termen lung, nu doar în situații critice.
Încă din primele momente, la Biocorner ne-am angajat să-ți punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a-ți clădi un stil de viață optim din punct de vedere al vitalității și al impactului asupra naturii. Iar pentru a atinge acest obiectiv, ne-am fundamentat întreaga activitate în jurul acestor 8 valori călăuzitoare:

1. Grija autentică

Biocorner a luat naștere dintr-o nevoie personală, aceea de a avea acces la alimente sigure, sănătoase, care să bifeze caracteristici speciale. Felul în care alimentația influențează sănătatea noastră, previne anumite afecțiuni sau susține recuperarea organismului a fost dovedită de multe ori, prin numeroase studii. Beneficiile unei diete bio este ceea ce promovăm în fiecare zi, cu produse certificate.

2. Incluziune

Pentru noi, nevoile fiecărui membru al familiei Biocorner sunt la fel de importante și vor fi tratate cu toată atenția. Dorim să inspirăm și să cultivăm toleranța, pentru a crea un mediu în care toată lumea să se simtă inclusă. Diferențele dintre noi sunt o resursă importantă, pe care o putem valorifica pentru a învăța unii de la alții și pentru a ne dezvolta, atât la nivel individual, cât și la nivelul colectivului.

3. Comunitate

Relația noastră cu clienții este deosebit de importantă, motiv pentru care în echipa Biocorner puteți găsi mereu amabilitate, căldură și sprijin. Suntem conștienți de faptul că nu am fi ajuns să sărbătorim această aniversare de 8 ani fără susținerea și fidelitatea voastră. De aceea, dorim să ne arătăn profunda recunoștință pe care v-o purtăm în fiecare clipă și prin fiecare gest pe care îl facem.

4. Transparență

Orice relație sănătoasă și semnificativă are la bază un dialog deschis și eficient, motiv pentru care am construit comunitatea Biocorner pe încredere și onestitate. Ne angajăm să vă furnizăm doar produse care respectă standarde înalte de calitate, cu origini controlate și certificate, precum și informații de actualitate, care se fundamentează pe surse de încredere.

5. Inovație

Din nefericire, lumea asociază în general un stil alimentar sănătos cu produse insipide, dar noi suntem aici pentru a dărâma definitiv această prejudecată. Până la urmă, viața e prea scurtă pentru preparate anoste. Astfel, pentru o experiență Biocorner cât mai inedită, îți oferim o largă varietate de produse și rețete din gastronomia internațională, prin îmbinarea tradiționalului cu noutatea.

6. Atenție

Secretul sesiunilor plăcute de cumpărăturilor la Biocorner constă în detalii și meticulozitate. Pentru a ne asigura că satisfacția clienților față de serviciile noastre este de cel mai înalt grad, suntem foarte grijulii și receptivi față de nevoile și sugestiile membrilor comunității noastre.

7. Promptitudine

Știm că ritmul alert al vieții cotidiene poate fi copleșitor și că în această agitație este ușor să-ți neglijezi alimentația. Vrem să-ți ușurăm această grijă prin garantarea unor servicii prompte. Mâncarea sănătoasă și savuroasă va ajunge la tine în farfurie cât ai zice… Biocorner!

8. Flexibilitate

Cum suntem conștienți de marea diversitate care caracterizează stilul alimentar al fiecăruia dintre clienții noștri, ne adaptăm produsele si serviciile la nevoile și preferințele tuturor. Mâncarea nu este doar o nevoie fiziologică, ci și un mod de a te desfăta. De aceea, credem cu tărie că toate persoanele ar trebui să se bucure de ambele aspecte, indiferent de regimul alimentar impus de alergiile sau de diversele afecțiuni de care suferă, ori de alegerile personale făcute în acest sens.