Biocorner

6 ani și 6 experiențe Biocorner

Povestea Biocorner a pornit din pasiunea nemărginită pentru o alimentație sănătoasă și un stil de viață frumos.  Credem cu tărie că un regim alimentar echilibrat ne influențează nu doar starea fizică, ci și cea psihică. Ne dorim să surprindem momentul în care calitatea și standardele de producție ale unui aliment să conteze cu adevărat și să reprezinte elemente definitorii în cadrul procesului de achiziție. Nu credem într-o tendință BIO de moment, ci într-un stil de viață echilibrat, într-o sinergie dintre un corp și un suflet sănătos.

Am ajuns în punctul în care Biocorner împlinește 6 ani, 6 ani de viață sănătoasă, 6 ani în care a devenit resursa ta de energie și produse BIO. În acești 6 ani, suntem de părere că am asigurat clienților noștri 6 experiențe, care pe noi, sperăm, ne-au transformat într-un partener de încredere, pe termen lung:

  1. Responsabilitatea. În primul rând, responsabilitate față de mediul înconjurător din ce în ce mai afectat de poluarea la care îl supunem. În acest mod, am pus spre achiziție saci menajeri și pungi pentru legume și fructe din material biodegrabil și compostabil, care reprezintă o alternativă sustenabilă pentru ambalajele din plastic sau alte materiale de unică folosință. Sacoșele în care poți adăuga fructele și legumele sunt reutilizabile, iar aceste alimente pot fi achiziționate în ce cantități dorești, după bunul plac, deoarece ne dorim să reducem risipa alimentară, care a ajuns la cote alarmante în ultima perioadă.
  2. Alimentația sănătoasă. Produsele bio pe care noi le comercializăm provin din producții agricole sigure, ecologice, certificate și aprobate de organisme de inspecție autorizate. Credem cu tărie că o alimentație sănătoasă și echilibrată se asigură prin consumul moderat al alimentelor și o diversificare a acestora, motiv pentru care vă oferim legume și fructe proaspete și organice, lactate și brânzeturi BIO (lapte de vacă, capră, iaurturi, brânzeturi cu sau fără lactoză), carne, mezeluri (cu o valoare nutritivă ridicată, un aport redus de sare și zahăr, ce nu conțin aditivi periculoși) și pește (somon, păstrăv, conserve de ton în ulei de floarea soarelui sau de măsline), paste și orez.
  3. Siguranța. În comparație cu restul produselor alimentare ce se găsesc în comerț la scară largă, produsele Biocornersunt produse BIO, cultivate în armonie cu natura și mediul înconjurător, fără integrarea substanțelor chimice sau a intervențiilor genetice, ce respectă standarde superioare de calitate. Produsele noastre îndeplinesc toate cerințele impuse de legislația europeană și cea națională, fiind inspectate și certificate de Austria Bio Garantie, un organism independent care își desfășoară activitatea cu aprobarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România. De asemenea, produsele noastre au primit certificarea organizației Naturland, care respinge total ingineria genetică din agricultură și aplică o atenție ridicată procesului de producție și de procesare. Dar și certificările organizației Demeter, care sprijină culturile rurale locale și produsele obținute din ingrediente în concordanță cu cele mai înalte standarde agricole și de mediu.
  4. Creativitatea. Prin intermediul blogului nostru venim în întâmpinarea nevoilor tale cu noi rețete culinare, idei inovative de decorațiuni BIO, te informăm cu privire la beneficiile oferite de fructe și legume. În magazine, punem la dispoziția clienților o gamă variată de produse, chiar și pentru cei care sunt vegani, raw-vegani sau care suferă de alergii provocate de intoleranțele alimentare.
  5. Prietenia. Biocorner înseamnă mai mult decât produse naturale, certificate și autorizate, înseamnă grija supremă pe care o acordăm consumatorilor noștri. Credem în reîntoarcearea omului la natură cu ajutorul unor mese simple, compuse din fructe și legume pline de nutrienți și vitamine. Până și rețeta Biocorner este simplă, alcătuită din 2 ingrediente fundamentale: pasiunea pe care o acordăm selecției alimentelor organice și încrederea acordată de clienții noștri. Fiecare persoană care ne calcă pragul, credem noi, a trecut de la stadiul de client la cel de membru al marii familii Biocorner, și astfel, este întâmpinată cu amabilitate, atenție și căldură, și consiliată ori de câte ori se confruntă cu nelămuriri.
  6. Energia. Deoarece suntem de părere că o alimentație sănătoasă contribuie la creșterea nivelului de energie, bună dispoziție și poftă de viață, vrem să orientăm publicul către un stil de viață sănătos, longeviv, cu produse organice, de la cele mai mici vârste. Ne place să credem într-o lume formată din copii veseli, sănătoși, plini de energie, care aleg să consume fructe, legume, alimente sănătoase și organice în detrimentul altor tentații culinare pline de E-uri și conservanți.

Stay Healthy! Shop BIO!