Christmas Present Boxes

5 ponturi pentru un Crăciun de poveste

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei. Fie că ne gândim la timpul petrecut cu familia, bunătățile specifice, cadouri sau decorațiuni, cu toții avem cel puțin un motiv pentru care îl iubim. Cu gândul la sărbătorile de iarnă, ți-am pregătit și un articol care să-ți transforme Crăciunul într-unul de poveste.

  1.  Înconjoară-te de oamenii importanți pentru tine

Familiile care mănâncă împreună, rămân împreună. Pentru un Crăciun de poveste îți recomandăm, în primul rând, să te înconjuri de oamenii importanți pentru tine. Indiferent dacă ne referim la familie sau la prieteni, bucatele de sărbători vor avea mai multă savoare dacă sunt împărțite.

  1. Decorează casa în ton cu sărbătorile

Fie că optezi pentru decorațiunile hand-made sau ajungi într-un magazin specializat în decorațiuni de sărbători, asigură-te că ai tot ce e nevoie pentru a-ți „îmbrăca” casa în ton cu sărbătorile. De la nelipsitul brad de Crăciun și până la lumânărele parfumate, globuri și figurine care îți vor aduce un zâmbet pe buze. Iar lista poate continua la nesfârșit.

  1. Gândește-te din timp la cadourile pentru cei dragi

Cu puțin timp înainte de Sărbători, toată lumea e în goana găsirii cadoului perfect. Noi îți recomandăm să faci asta din timp, pentru a nu-ți înlocui bucuria cu stresul că nu ai găsit încă cadoul perfect. În orice caz, dacă te-ai orientat spre cosmetice bio, îți reamintim că poți verifica oricând pe site selecția noastră. În plus, dacă plasezi o comandă mai mare de 250 de lei, te bucuri și de transport gratuit.

  1. Asigură-te că pe masă se regăsesc toate bunătățile specifice

De regulă, meniul specific al mesei de Crăciun este unul bazat pe rețete tradiționale, dar asta nu înseamnă că ar trebui să treci în cealaltă extremă și să ai un meniu extrem de încărcat. Noi te sfătuim să incluzi în meniu și salate de legume și crudități (fără maioneză), pentru a-ți asigura aportul de vitamine și minerale. Dincolo de asta, asigurându-ne mese echilibrate, vom reduce simțitor numărul de kilograme acumulate în perioada sărbătorilor.

  1. Răsfață-te cu ceva dulce făcut în casă

Cu toții iubim dulciurile făcute în casă. Chiar dacă ești ocupată, noi îți recomandăm să le prepari un desert rapid celor dragi. Alege un cozonac, un chec sau biscuiți de casă, iar cei dragi vor aprecia cu siguranță eforturile. Îi poți chiar implica în pregătirea mesei de Crăciun.

Nu uita! Dacă ai mai mulți invitați la masa de Crăciun, întreabă înainte, pentru a fi sigură că nu există intoleranțe sau alergii alimentare pe care nu le cunoști. Fă asta din timp, pentru a putea adapta meniul, astfel încât cei care suferă de astfel de probleme să nu se simtă excluși. În plus, pregătindu-te din timp, vei putea achiziționa produse destinate persoanelor cu diete speciale.