5 BIO rezoluții pentru 2018

Ianuarie este luna rezoluțiilor, iar noi le-am pus pe hârtie pe ale noastre. Dacă ai nevoie de inspirație pentru a le stabili pe ale tale, găsești lista noastră mai jos.

Pune accentul pe ce mănânci, nu doar pe cantitate

Să adopți o alimentație sănătoasă nu înseamnă să mănânci mai puțin, ci să acorzi mai multă atenție alegerilor tale. Dacă vrei să pui în practică această rezoluție, ar trebui să știi că există numeroase alternative pentru a reduce sau a înlocui diferite alimente sau ingrediente. De exemplu, în loc să excluzi în totalitate alimentele dulci din alimentanția ta, poți alege să înlocuiești zahărul cu alternative mai puțin nesănătoase. Cheia succesului este să faci acest lucru treptat, pentru a-ți obișnui organismul cu schimbările. Te așteptăm pe blogul Biocorner cu multe sfaturi și rețete pentru un stil de viață mai sănătos!

Folosește doar produse cosmetice bio

Motivele pentru care merită să faci această alegere sunt multiple. De la evitarea riscurilor de alergii și afecțiuni ale pielii și până la conștiința că produsele de machiaj bio nu sunt testate pe animale. În plus, ambalajele acestor produse sunt, de cele mai multe ori, biodegradabile, iar pe lista de ingrediente nu se numără conservați sau coloranți sintetici. Dacă decizi să adopți această rezoluție, nu uita că în magazinul Biocorner există un raft dedicat lor.

Gătește mai des pentru cei dragi

Familiile care mănâncă împreună, rămân împreună, cum ne place nouă să zicem. Este motivul pentru care te inspirăm cu rețete, atât în revistă, cât și pe rețelele noastre de socializare. Poți alege să gătești cina celor dragi în fiecare seară sau să pregătești un pachet pentru prânzul copilului. Pe de altă parte, deserturile sunt extrem de apreciate, atât de cei mici, cât și de cei mari. Nu uita că principala regulă este să folosești cât mai multe ingrediente bio poți.

Înlocuiește-ți gustările cu alternative bio

Alimentele pe care le consumi pe post de gustări sunt cel puțin la fel de importante ca cele pe care le alegi în timpul meselor principale. De aceea, e important să te orientezi spre alternative bio și în acest caz. Fie că decizi să acorzi mai multă încredere fructelor proaspete sau îți îndrepți atenția spre cele confiate, important este să înlocuiești, pe cât posibil, alimentele dulci, cu produse care conțin suficiente substanțe nutritive și ingrediente 100% naturale.

Îndeamnă-i și pe cei dragi să aleagă produse bio

Dacă ești mulțumit de alimentanția ta, însă vrei să convingi pe cineva din familie sau dintre prieteni, primul pas pe care îl poți face este să-i explici de ce este important să aleagă bio. În interiorul revistei, noi am pregătit și câteva argumente care te-ar putea ajuta să câștigi această dezbatere. Poți aduce și propriile argumente, firește.

Leave a Reply