53,00 lei
.
PRODUS CONGELAT! Acest produs se poate livra doar in Bucuresti si judetul Ilfov
Ingrediente:100% SOMON° salbatic (Oncorhynchus keta), amestec de ierburi*, sare de mare.
*= Ingrediente din agricultura ecologica
°=certificat de Marine Stewardship Council MSC
Informatii despre alergeni :
CONTINE:PESTE!
In mod natural FARA coloranti si conservanti
Zona de pescuit:FAO 67 Pacificul de N-E
Tip de pescuit :plase de pescuit
Reteta recomandata:
Somon salbatic in sirop de artar si salata de rosii.
Ingrediente pt 2 pers: 2 buc somon
Marinada:1 1/2 lingura sirop de artar,1 lingurita mustar dulce si 1 lingura ulei de masline.
Dressing:1 lingura ulei de masline,1/2 rodie,1/2 lingura ulei de nuci,21/2 linguri suc de struguri,1/2 lingurita otet de zmeura
Salata:300g rosii,40g rucola,200g mozzarella,sare,piper
Timp de preparare:40 min.Decongelati fileurile.Spalati somonul,uscati-l si puneti-l in marinada la rece.
Prajiti somonul in tigaie cu ulei incins timp de 10-15 min si ungeti din cand in cand cu marinada ramasa
Valori nutritionale si calorice medii la 100 g:
Valoarea energetica, exprimata in kj: 465 / 100 g
Calorii kcal: 118/100 g
Grasimi: 2/100 g
din care saturate: 0,70 / 100 g
din care acizi grasi nesaturati: 0,68 / 100 g
din care acizi grasi polinesaturati: 0,27 / 100 g
Carbohidrati: 0/100 g
din care zaharuri: 0/100 g
Proteine: 22.30 / 100 g
Sare: 0,60 / 100 g
Acizi grasi Omega 3 :189 mg
Depozitare:la congelator(-18°C)pana la data de expirare.
La-12°C timp de 1 luna.
In compartimentul de gheata:1 saptamana.
In frigider 1 zi.
A nu se recongela dupa decongelare