520,00 lei
Noua tehnologie brevetată utilizată pentru presarea R.E.V.O.O este special concepută și construită pentru a permite ca spectrul complet și nivelul maxim de compuși nutraceutici și arome superbe să fie protejate și colectate în fiecare picături, la niveluri revoluționar de ridicate. Mulți dintre acești compuși atât de râvniți se pierd de obicei sau cantitatea lor este redusă semnificativ cu majoritatea metodelor obișnuite de presare a uleiului de măsline.
Procesul de producere R.E.V.O.O
Ca orice produs natural, R.E.V.O.O începe în livadă, dar procesul în sine este cel care conferă caracterul excepțional al acestui ulei de măsline cu conținut fenolic ridicat.
Majoritatea sistemelor obișnuite pentru fabricarea uleiului de măsline extravirgin, care adaugă substanțe menite să accelereze procesul, precum apa, și care permit folosirea aerului necontrolat (oxigen 20%) în proces, cauzează deteriorări instantanee prin oxidare și hidroliză, care reduc în mare măsură potența nutraceuticelor și reduc semnificativ durata de valabilitate. Acest lucru nu se întâmplă în procesul R.E.V.O.O. Fiecare etapă a procesului R.E.V.O.O a fost regândită și reconcepută pentru a capta cu delicatețe și eficacitate bunătatea din fiecare măslină. Măslinele conțin două lichide, apa de măsline și uleiul de măsline. Procesul R.E.V.O.O folosește forțe naturale delicate și tehnologie cu senzori avansați pentru a separa continuu uleiul de măsline de apa de măsline. Această parte a procesului este atât de eficientă, încât uleiul are conținut zero de apă emulsificată, o durată de valabilitate extraordinar de lungă, este gata pentru îmbuteliere în decurs de 48 ore și lasă un gust deosebit de ușor în gură. Comparați asta cu procesul obișnuit de centrifugare care infuzează molecular apă în ulei. Eliminarea apei durează luni întregiînainte de îmbuteliere și cauzează deteriorări prin hidroliză, reduce conținutul de substanțe fitochimice și scade semnificativ potența și durata prospețimii.
Fiecare etapă din proces joacă un rol cheie în atingerea acestei calități revoluționare a uleiului de măsline. Rezultatul este un produs superior din perspectiva fiecărei caracteristici de înaltă calitate recunoscute. De exemplu, aciditatea și valorile peroxidului sunt scăzute (0,32%) și se mențin joase pentru o perioadă excepțional de lungă de timp. Aceasta permite R.E.V.O.O să-și mențină aroma și prospețimea mai mult timp decât uleiul de măsline obișnuit, ceea ce face ca dumneavoastră, consumatorul, să vă puteți bucura de un nivel optim de substanțe fitochimice și de savoare la fiecare degustare din fiecare sticlă.
Mărimea porției Porții per cutie |
||
---|---|---|
Cantitatea medie | 15 mL | 100mL |
Energie | 122 kcal | 815 kcal |
Energie | 511 kJ | 3409 kJ |
Total grăsimi | 13,7 g | 91,3 g |
din care -Saturate |
2,4 g | 15,78 g |
-Mononesaturate | 9,8 g | 65,42 g |
-Polinesaturate | 1,5 g | 10,10 g |
Proteine | 0 g | 0 g |
Colesterole | 0 g | 0 g |
Carbohidrați | 0 g | 0 g |
Sodiu/sare | 0 g | 0 g |
Polifenoli | 38,2 mg | 255 mg |
-Din care tirozol sau derivați | 8 mg | 53,5 mg |
-Din care hidroxitirozol sau derivați | 7,4 mg | 49,2 mg |