74,00 lei
.
Ingrediente: 100% MIERE de roscove bio, cretana. Miere din Sitia, Creta.
*= ingrediente din agricultura ecologica
Atribute de caltiate:
Mierea organica / BIO de roscove este bogata in arome eterice si are o textura catifelata. Contine roscove peste 20%, fructoza 40%, glucoza 32.3%, zaharoza maxim 0.5%, HMF 17.3 mg / kg, umiditate 15.3%.
Nu contine conservanti si nici aditivi.
Daca sunteti in cautarea unui produs care sa va aduca aminte de Grecia, sau chiar de Creta, nu ezitati sa incercati mierea organica de roscove Toplou, un produs realizat de Si-Mel Savidakis & Co in ferma organica din Creta. Mierea organica de roscove Toplou este o miere produsa din flori de roscov si are o aroma distinctiva si blanda. Este un produs natural, BIO, cu o aroma completa si caracteristici distinctive si deosebite, selectat cu atentie dupa criterii stricte de productie si ambalare.
De ce este acest produs special?
Mierea a fost folosita in mod traditional din cele mai vechi timpuri pentru a trata bolile infectioase. Proprietatile umitoare ale mierii de roscove sunt complexe ca urmare a existentei unor compusi bioactivi foarte variati. Rolul ei benefic este sustinut de proprietatile antimicrobiene, antivirale, antiinflamatorii si antioxidante pe care le are. Totodata, mierea de roscove BIO stimuleaza sistemul imunitar, este recomandata in tratarea diareei, a ulcerului gastric, dermatitei recurente, diabet, tumori si artrita. Ea mai poate fi utilizata pentru uz extern ca dezinfectant al pielii si ajuta la vindecarea ranilor.
Beneficiile acestui produs
Mierea de albine de roscove, ca multe alte tipuri de miere, are multiple beneficii pentru organism:
Este o sursa bogata de antioxidanti;
Are proprietati antibacteriene si antifungice;
Vindeca ranile;
Este o sursa de fitonutrienti;
Amelioreaza problemele digestive;
Calmeaza durerile in gat;
Are proprietati relaxante care ajuta la tinerea stresului sub control si regleaza somnul.
Cum poti savura produsul
Mierea de roscove este foarte buna pentru a fi consumata pe paine cu unt, cu fructe, in clatite, cu iaurt sau cu branzeturi. Totodata, este un ingredient savuros pentru salate sau in retetele cu carne. Daca se foloseste ca indulcitor se recomanda ca lichidul pe care il indulceste sa nu fie fierbinte – astfel mierea isi va pastra proprietatile si savoarea.
Copii sub 1 an nu ar trebui hraniti cu miere!
Valori nutritionale 21 gr: 53 kcal, carbohidrati 13.4 gr, fibre 0.1 gr, proteina 0.05 gr, calciu 0.10 mg, potasiu 0.02 mg, Vitamina C 0.5 mg, magneziu 0.03 mg.