22,00 lei
Inlocuitorul Vegan pentru ou este ingredientul perfect pentru retetele vegane,
Înlocuitorul vegan de ou vEGGs- 100% pe bază de plante – este un must-have perfect diverse preparate in care oul este element de legatura.
Un produs excelent atat pentu non-vegani , vegani sau cei cu alergii.
Ingrediente: Faina de mazare, concentrat din proteina de mazare, faina de naut, fibre alimentare, extract de drojdie, sare neagra de Himalaya, agenti de ingrosare naturali: guma guar, guma de xanthan, coloranti naturali:carotenoide din plante, arome naturale.
Informatii despre alergeni : VEGAN ! FARA GLUTEN ! FARA ZAHAR !
-Se poate folosi la prepararea : prajiturilor, brioselor, clatitelor, gofrelor, chiftelutelor, bugerilor, pastelor si a multor altor preparate, fiind gata in doar 3 minute.
-Este un produs sanatos, usor de preparat ce poate completa numeroase retete.
-Se foloseste acelasi numar de veggs ca si numarul de oua de gaina.
-1 veggs este echivalentul unui ou mare de gaina.
Un pachet contine 102gr Inlocuitor Vegan pentru oua, echivalentul la 32 de oua.
Reprezinta o alternativa vegana delicioasa pentru omleta clasica.
-Este realizata in intregime din plante si lipsita de alergeni.
-Se poate folosi atat pentru prepararea omletei pentru micul dejun, dar si pentru preparate ce necesita copt si gatit (clatitelor, brioselor, prajiturilor brownie, quiche)
-Se prepara foarte usor, doar prin amestecarea pudrei Veggs cu apa, dupa care se adauga intr-o tigaie incalzita.
-Este echivalentul la 15 oua.
-Ambalaj 100% biodegradabil.
Mod de preparare:
Omogenizati bine 12 gr de vEEGS (22ml) cu 2 ½ linguri de apa (37 ml/ 37 gr) si cu ½ lingura de ulei.
Pregatiti mixtura de oua din numarul dorit de vEEGS.
Puneti mixtura intr-o tigaie cu suprafata neaderenta, preincalzita si in care ati adaugat putin ulei.
Prajiti timp de aproximativ 5 minute, omogenizand cu delicatete, indoind si separand compozitia.
Se amesteca sporadic. Nu se recomanda utilizarea laptelui sau a smantanii pt realizarea de omlete, Quiche sau preparate asemanatoare.
Se poate folosi in orice fel de retete, ca inlocuitor pentru ou.
-Valori nutritionale per 100 gr
Valoare energetica 1438 kJ/ 341 kcal
Lipide 2,9 gr,dintre care:
Acizi grasi saturati 0,5 gr.
Glucide 46,0 gr., dintre care:
Zaharuri 2 gr.
Fibre 19 gr.
Proteina 24 gr.
Sare 2,3 gr.