17,00 lei
.
Ingrediente: otet de vin rosu *.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Informatii despre alergeni:
Contine :fructoză (inclusă în mod natural), histamina (inclusă în mod natural), dioxid de sulf și sulfiți (<10 mg / kg), drojdie
100% calitate organică, produs din cele mai bune vinuri de masă austriace și italiene
Produsul NU este încălzit
Procesul de fermentare a otetului este naturală
După producere, oțetul BYODO este doar filtrat, ceea ce confera culoarea frumos clară!
Vă recomandăm: folosirea oțetului de vin rosu Byodo pentru prepararea mâncărurilor mediteraneene, precum și pentru conservarea fructelor și legumelor.
Ca toate oțeturile marca Byodo,otetul din struguri rosii este absolut natural, cu o aciditate ușoară.
Se obține la temperaturi potrivite (25 ° C) prin fermentarea continuă a oțetului. în acest fel, enzimele valoroase sunt păstrate în oțet.
Nu am specificat valori nutritive pentru oțetul BYODO clasic, întrucât nu sunt relevante și, prin urmare, nu sunt necesare în mod legal.