BLAT DE PIZZA BIO FARA GLUTEN 100G SCHNITZER

12,32 lei

Eco
Țara de proveniență:  
Proprietăți:  
Cantitate

Ingrediente: 34% amidon de porumb*, apă, 15% făină de porumb*, aluat natural de orez* (făină de orez*, apă), ulei de floarea soarelui*, făină de orez*, coajă de psyllium*, proteină de mazăre, făină de in*, dextroză *, sare de mare, crema de tartru* (amidon de porumb*, acidifiant: tartrat de potasiu, agent de crestere: carbonat de sodiu), fibre de mere*, agent de ingrosare: guma guar*, guma xantan, condimente*, aroma naturala.

*= Ingrediente din producție ecologică controlată

Dacă nu se specifică altfel, informațiile se referă la formularea produsului respectiv și nu la rezultatele testelor

Informatii despre alergeni :

FARA GLUTEN! VEGAN !

Conditii de preparare si pastrare :

Acoperiți baza de pizza cu ingredientele dorite și coaceți în cuptorul preîncălzit la 190 °C pentru 10-12 min.

Odată deschis pachetul, se păstrează la frigider și se consumă în 2 zile.

Valori nutriționale și calorice medii la 100 g:
Puterea calorică în kJ: 1183 / 100 g
Puterea calorică în kcal: 281 / 100 g
Grasimi: 5,30 / 100 g
din care acizi grași saturați: 0,80 / 100 g
Carbohidrați: 51/100 g
din care zahar: 2,30 / 100 g
Fibre: 5,80 / 100 g
Proteine: 4,30 / 100 g
Salinitate: 1,60 / 100 g

Reteta: Pizza rucola.
Cantitati pentru preparare:
– Pentru sos: 80g pasta de rosii, 1 catel de usturoi decojit si presat, 4 frunze de busuioc, putin oregano
maruntit, sare si piper macinat.
– Pentru topping: 80-100g parmezan, 5 rosii cherry taiate in jumatati, 1 lingura ulei de masline, frunzede rucol a, oregano si parmezan ras.
Mod de preparare:
– Pentru sos amestecati toate ingredientele intr-o cratita si fierbeti putin pana scade dupa care
condimentati cu sare si piper.
– Intindeti sosul obtinut pe baza de pizza

– Presarati deasupra parmezanul ras si puneti jumatatile de rosii cherry

– Turnati uleiul de masline peste pizza

– Coaceti in cuptorul preincalzit la 190°C pentru aprox.10-12 minute pe tava de copt

– Dupa coacere se presara deasupra frunzele de rucola, oregano si parmezanul ras.