MIX FAINA BIO PENTRU PRAJITURA CU LAMAIE 500g

26,50 lei

Eco
Țara de proveniență:  
Proprietăți:  
Cantitate

.

REPEDE SI USOR !Dacă viața îți dă lămâi, transformă-le într-o prăjitură! 🙂

Mix organic de fainuri FARA GLUTEN pentru o prăjitură delicioasă cu lămâie si cu glazură suplimentară de lămâie

Ingrediente:Făină de orez*, zahăr brut din trestie*, amidon de porumb*, făină de porumb*, făină de lupin dulce*, 1,3 % suc de lămâie*, 0,4 % coajă de lămâie*, 0,1 % ulei de lămâie*, sare,  agent de crestere:bicarbonat de sodiu; agent de îngroșare: gumă de roșcove*, acidifiant: tartrați de potasiu1; emulgator: lecitină* (floarea soarelui*).

Glazura cu lămâie:zahăr pudră*, ulei de lămâie 0,1%*.

* = Ingrediente din agricultura ecologica.

Cu amestecul de fainuri BIO pentru copt  puteți pregăti cu ușurință prăjituri pufoase cu lămâie sau brioșe. Datorită coajei adevărate de lămâie, prăjitura cu lămâie capătă o aromă suplimentară de fructe și este acoperită cu o glazură suplimentară de lămâie.

Informatii despre alergeni :

FARA GLUTEN ! VEGAN !

Poate conține urme de soia, țelină, muștar și nuci

RECOMANDARE DE PREPARARE:

300 ml băutură vegetala
100 g grasime vegetala (la temperatura camerei)

Pregătirea :

Preîncălziți cuptorul la 180°C cu circulație a aerului sau la căldură de sus/de jos și ungeți bine tava .
Amestecati mixul de faina de copt cu băutura vegetala (la alegere) și grasimea vegetala într-un castron cu mixerul  la viteză mică.

Continuați la viteză mare până obțineți un aluat neted (aproximativ 2 minute). Turnați aluatul în tava de ckec și neteziți-l puțin.
Coaceți prăjitura cu lămâie pe grătarul cel mai de jos timp de aproximativ 50 de minute la 180°C circulație a aerului sau 60 de minute la 180°C căldură sus/jos.

La sfârșitul timpului de coacere, testați cu o scobitoare daca este copt( dacă aluatul încă se lipește de scobitoare, mai coaceți încă vreo 5 minute înainte de a testa din nou).
Lăsați chec-ul  să se odihnească timp de 15 minute în tava , apoi scoateți-l cu grijă pe un gratar.

Pentru glazura de lamaie, amestecati glazura pudra cu 1 lingura de apa sau suc de lamaie si turnati-o peste prajitura cand este inca calda. Se lasa sa se raceasca complet pe gratar.

Informatii nutritionale medii 100 g

Valoarea calorica kj 1548,00 kj
Energie 1425 kj / 339 kcal
Grasimi 11 g
Carbohidrați 57 g
din care zahar 30 g
Fibre 1,2 g
Proteine 2,3 g
Sare 0,46 g

A se pastra la loc uscat si racoros.

S-ar putea să-ți placă și…

  • DONAU ECO FOIETAJ PENTRU PLACINTA 320 G-0
  • DONAU ECO FOIETAJ PENTRU PIZZA 400G-0