BIOVEGAN ECO MIX FAINA PENTRU PAINE CIABATTA 500g

22,00 lei

Eco
Bio
Țara de proveniență:  

Ingrediente: Amidon de porumb*, amidon de tapioca*, făină de orez integral*, amidon de cartofi*, făină ușoară de orez*, făină de mei integral*, făină de porumb*, pudră de aluat de quinoa* (94% produse de quinoa măcinate*, orez produse măcinate*), sare, coji de psyllium*, concentrat de must de struguri*, proteine ​​de in*.

*= Ingrediente din producție ecologică controlată

Informatii despre alergeni :  FARA GLUTEN !  VEGAN !

Amestecul de copt pentru Ciabatta de la Biovegan este primul amestec de copt vegan și fără gluten pentru Ciabatta de calitate organică.

În doar câțiva pași și cu puțin ulei de măsline, apă și drojdie, puteți pregăti din acest amestec o ciabatta cu o crustă minunat de crocantă și textura moale .

Pâinea poate fi condimentată cu măsline sau roșii uscate la soare pentru a aduce un pic de senzație de vacanță în farfurie.

Din 500 g amestec de copt va rezulta cca. 820 g de Ciabatta.

Mod de preparare:

Ingrediente/ustensile aditionale necesare :

  • 450 ml apă călduță
  • 3 linguri (30 ml) ulei de măsline
  • 1 pachet drojdie de copt BIOVEGAN master (7 g)
  • niste faina fara gluten
  • mixer manual cu carlig pentru aluat

Prepararea a 2 pâini

Pune amestecul de paine intr-un castron, amestecati-l cu drojdia uscata si adauga  apa si cele 2 linguri de ulei.

Frământați totul bine, mai întâi încet timp de 1 minut și apoi timp de 4 minute la cea mai mare viteză a mixerului manual.

Lăsați aluatul, acoperit cu un prosop umed, să crească la loc cald timp de 45 de minute.

Preîncălziți cuptorul la 200 °C (căldură circulară) sau 225 °C (căldură sus/inferioară) și puneți un vas (rezistent la caldura) cu apa in  cuptor .

Acum turnați 1 lingură de ulei de măsline peste aluat, răsturnați-l pe o suprafață de lucru și modelați-l în două cca. dreptunghiuri de 15 x 20 cm.

Îndoiți o parte lungă a aluatului aproximativ 2/3 și pliați cealaltă parte peste ea.

Puneti aluatul – cu partea neteda in sus – pe tava tapetata cu hartie de copt si lasam din nou la dospit aproximativ 15 minute.

Presarati faina peste ciabatta  și coaceți timp de 30 de minute la cuptor (căldură de circulație) sau 40 de minute la foc sus/jos.

Acum savurați ciabatta după ce s-a răcit puțin pe un gratar.

Valori nutritionale si calorice medii la 100 g:

Puterea calorică în kJ: 990 / 100 g
Puterea calorică în kcal: 234 / 100 g
Grasimi: 3,50 / 100 g
din care acizi grași saturați: 0,60 / 100 g
Carbohidrați: 48/100 g
din care zahar: 1/100 g
Fibre: 2/100 g
Proteine: 2,10 / 100 g
Salinitate: 1,30 / 100 g

Cantitate

S-ar putea să-ți placă și…

0
    0
    Coș