9,00 lei
Apa minerala de izvor de munte cu un continut scazut de sodiu si reziduri uscate (19,6 mg/l) – printre cele mai ușoare și de cea mai bună calitate apa din Europa.
O apa care este atât de săracă în săruri minerale susține metabolismul uman, deoarece transportă nutrienți precum carbohidrații, proteinele, mineralele și vitaminele mai eficient în celule și drenează deșeurile metabolice, cum ar fi acidul uric din organism, mai eficient decât apa minerală convențională.
La Gioia – o apă minerală vie de care corpul nostru are nevoie.
Proprietățile sale biofizice extraordinare sunt păstrate cu grijă de la izvorul artezian până la îmbutelierea blândă și nu sunt afectate de nicio conserva.
La Gioia izvorăște din izvorul artezian Seccarezze din Piemont, Italia, în mijlocul naturii alpine pitorești a masivului Monviso la 1100 de metri. Roca extraordinară ne oferă o apă care se găsește rar pe planeta noastră. Numim această apă „La Gioia – izvor de bucurie”.
La 3.841 de metri înălțime, Monviso este „muntele munților” din Alpii Cottieni. Nu degeaba italienii l-au botezat „Re di Pietra” – „Regele Pietrei”.
Nici omul, nici mașina nu afectează volumul care curge din această sursă. Imbutelierea se face din ceea ce muntele ne dă de bună voie,prin extractie fara presiune, prin curgere libera , fara pompe mecanice pentru a maximiza debitul.
Ecosistemul, care găzduiește specii de animale endemice și suprafețe mari de pădure în mare parte neatinsă, de la 450 de metri până la vârf, a fost desemnat Rezervație a Biosferei UNESCO în 2013, întinzându-se peste granițe până în Franța. Valea Po, Valea Varaita și, pe partea franceză, Valea Guil se întind în jurul Grupului Monviso. La poalele masivului se află izvoarele Po.
In urma testelor descrise de Masaru Emoto, apa minerala Gioia a reușit să formeze cristale de gheață extraordinar de frumoase, armonioase și centrate .
” După mai mult de 2000 de mostre în ultimii 17 ani – de când studiez cristalele de gheață în apă -pot spune ca La Gioia are calitatea apei medicinale. Este într-adevăr o apă de o calitate rară.”
Rasmus Gaupp-Berghausen
Manager de laborator la Hado-Life
Rasmus Gaupp-Berghausen a fondat împreună cu Dr. Masaru Emoto († 2014) Institutul HADO-LIFE din Liechtenstein. În calitate de șef al laboratorului HADO-LIFE, a fost responsabil cu efectuarea spectaculoaselor teste de apă („cristalele Emoto”) din 2004. Rasmus Gaupp-Berghausen a fost angajatul Emoto de mult timp, el l-a însoțit în nenumărate turnee de prelegeri care l-au dus pe Emoto în peste 100 de țări.
Analiza chimico-fizică a apei minerale efectuată de prof. Claudio Medana, Institutul de Biotehnologie și Îngrijire a Sănătății de la Universitatea din Torino, a fost efectuata la Universitatea din Torino, Italia, in septembrie 2021
In urma acestora au rezultat valori care demonstrează impresionant calitatea deosebită a sursei. Datorită reziduului uscat foarte scăzut de numai 19,6 mg/l la 180 °C, La Gioia este una dintre cele mai ușoare ape din Europa.
Reziduu uscat la 180°C 19,6 mg/l
Duritate totală în grade germane de duritate 0,46°dH
El. Conductivitate 22,0 μS/cm
El. Rezistenta 45.450 ohmi
pH 7,1
valoarea rH2 24,8
Calciu 2,6 mg/l
Magneziu 0,34 mg/l
Sodiu 1,3 mg/l
Potasiu 0,49 mg/l
Bicarbonat de hidrogen 7,6 mg/l
Sulfat 2,1 mg/l
Clorura 0,3 mg/l
Nitrat 2,5 mg/l
Acid silicic 6,3 mg/l
Fluorul nu este detectabil
Manganul nu este detectabil
Arsenic nu este detectabil
Uraniu nu este detectabil
Apa de izvor La Gioia se vinde exclusiv in magazine naturiste si organici din Europa.