Dsc_1706_Without_Logo

Povestea Biocorner, în revista „Ce se întâmplă, doctore?”

Este o veste care ne onorează și nu putea rămâne neîmpărtășită: afacerea noastră a fost selectată de jurnaliștii de la revista „Ce se întâmplă, doctore?” într-un articol care prezintă afacerile din România care țin cont de calitate și în care se mai pune suflet.

Redactorii revistei laudă, în numărul din septembrie al publicației, curajul Gabrielei Mătăchescu, proprietara Biocorner, de a lupta pentru un magazin al produselor sănătoase.

„A ales tot ce are pe rafturi ținând cont în primul și în primul rând de calitate – un produs care nu este certificat de un organism internațional este exclus din start. Apoi, a prețuit diversitatea, pentru că a urmărit conceptul „one stop shop” oprești o dată la un magazin și cumperi tot ce îți trebuie. Pentru comozi sau cei din țară, care nu ajung lângă rafturi, livrează online. Ar sta până mâine dimineață să-ți povestească ce peripeții a avut și cu livrările, și cu clienții care nu înțeleg câți factori influențează prețul unui produs ecologic. Dar nimic nu a descurajat-o” – este doar un fragment din povestea Biocorner, așa cum a fost publicată.

Le mulțumim jurnaliștilor pentru aceste rânduri și tuturor clienților fideli care au făcut ca Biocorner să fie o poveste de succes!