Kia-Charlotta-Nagellack

Descoperă oja vegană Kia-Charlotta

NOU în magazinele Bicorner! Un nou sortiment de lacuri de unghii vegane, prietenoase cu mediul înconjurător!

Ce este special la această ojă? 

Ideea de ojă vegană a venit în momentul în care a apărut necesitatea unor produse de înfrumusețare care nu se testau pe animale și care nu conțineau majoritatea substanțelor toxice din lacurile de unghii aflate pe piață în acest moment. Astfel, brand-ul Kia-Charlotta și-a deschis porțile spre clienții existenți deja pe piața vegană, dar și spre cei care învață să se orienteze către un stil de viață mai simplu.

Pentru Kia-Charlotta, cel mai important lucru este să scoată pe piață doar produse de calitate și pentru că o afacere nu dă roade peste noapte, totul a început cu un lac de unghii. Cu timpul, această afacere își va mări portofoliul de produse, astfel încât să devină cea mai mare companie de frumusețe vegană cu o gamă variată de produse. Aceasta a dorit să creeze ceva complet diferit de brand-urile convenționale deja existente pe piață, să fie ceva autentic, distractiv, ceva ce putea fi mai mult decât partea superficială a frumuseții.

Motto-ul Kia-Charlotta este „Frumusețe cu suflet”, decriind perfect ceea ce se întâmplă în interiorul brand-ului. Motto-ul arată că ei nu rănesc animalele pentru a crea produsele de înfrumusețare, luptă pentru a produce un produs sănătos pentru oameni și care să fie blând cu planeta.

Produsele Kia-Charlotta sunt certificate de asociația PETA  și nu conțin 14 cele mai frecvente elemente  toxice aflate în produsele similare convenționale: ftalații (inclusiv dibutilftalat (DBP), Diethylhexylphtalat (DEHP), toluen  și metilbenzen, xilen, camfor, formaldehidă, rășină formaldehidă, Ethyltosylamide, fosfat de trifenil, colofoniu, compuși organici halogenați (AOX), parabeni, silicon, arome, ingrediente de origine animală.

De ce ojă vegană?

Produsele 100% vegane protejează animalele și drepturile acestora. Producătorii acestor tipuri de cosmetice consideră că nu există diferență între om și animal și se opun testării cosmeticelor pe animale. Astfel, produsele rămân cu aceeași calitate superioară, culori minunate pentru unghii și promovează grija față de necuvântătoare. De ce să nu alegi un produs cosmetic vegan? 🙂

Gama de oje de la Kia-Charlotta au o formulă fără toxine. Producătorii încurajează clienții să aleagă un set de trei oje din gama variată din portofoliu, fiecare sticuluță conținând 5 ml, ceea ce face ca setul să ajungă pentru un an întreg. De asemenea, la accesarea site-ului, puteți descoperi cum să reciclați sticluța, atunci când oja se termină, pentru a proteja planeta și mediul înconjurător.

Kia-Charlotta aduce doar 15 culori pe sezon (primăvara și vara / toamna și iarna) care sunt în tendință, deoarece, cu cât sunt mai puține, consumatorii vor achiziționa mai puțin și vor fi constrânși să folosească toată oja. În caz contrar, aceasta va fi păstrată foarte mult timp, va duce la expirare și mai apoi la crearea de deșeuri și într-un final la poluarea planetei. Producătorii cred cu adevărat că MAI PUȚIN=MAI MULT.

*

Ţi-a fost de folos articolul nostru? Abonează-te la newsletter şi vei primi prin e-mail sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă!

Stay healthy! Shop BIO!