117582925_3462797797085316_8417859699742797691_O

BIOidei: Ovăz hidratat peste noapte cu chia și cacao

Ai încercat vreodată ovăz hidratat peste noapte servit la micul dejun? Ovăzul poate fi înmuiat atât în lapte, cât și în iaurt și îi poți adăuga topping de fructe, nuci, semințe sau mirodenii. Cel mai mare avantaj al acestui preparat este faptul că îl poți pregăti seara, iar dimineața îl poți servi acasă, la școală sau chiar la job!

Ovăzul hidratat peste noapte este cu adevărat gustos dacă este pregătit cu cacao organică Coco Jambo de la Dr. Goerg, care îi oferă ovăzului o super notă de caramel. Ești pregătit să afli cum se prepară ovăzul hidratat peste noapte cu chia și cacao?

Ingrediente:

Pentru topping:

  • Orice tip de fructe (cireșe, banane etc.)
  • Semințe sau nuci

Mod de preparare:

  1. Pune toate ingredientele într-un bol mare, amestecă-le bine și umple diverse pahare sau boluri cu conținutul reieșit.
  2. Lasă totul la hidratat în frigider pentru cel puțin o oră sau cel mai bine peste noapte.
  3. Decorează totul cu fructe și este gata de savurat.

Enjoy it! 🙂

*

Ţi-a fost de folos articolul nostru? Abonează-te la newsletter şi vei primi prin e-mail sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă!

Stay healthy! Shop BIO!