BIOidei: Ovăz hidratat peste noapte cu chia și cacao
Ai încercat vreodată ovăz hidratat peste noapte servit la micul dejun? Ovăzul poate fi înmuiat atât în lapte, cât și în iaurt și îi poți adăuga topping de fructe, nuci, semințe sau mirodenii. Cel mai mare avantaj al acestui preparat este faptul că îl poți pregăti seara, iar dimineața îl poți servi acasă, la școală sau chiar la job!
Ovăzul hidratat peste noapte este cu adevărat gustos dacă este pregătit cu cacao organică Coco Jambo de la Dr. Goerg, care îi oferă ovăzului o super notă de caramel. Ești pregătit să afli cum se prepară ovăzul hidratat peste noapte cu chia și cacao?
Ingrediente:
- 2 căni de ovăz
- 3 lingurițe semințe de chia
- Un sfert de cană curmale tocate mărunt
- O cană și jumătate de lapte de cocos de la Dr. Goerg
- 2 căni de apă rece
- 2 linguri de cacao organică Cococ Jumbo de la Dr. Goerg
Pentru topping:
- Orice tip de fructe (cireșe, banane etc.)
- Semințe sau nuci
Mod de preparare:
- Pune toate ingredientele într-un bol mare, amestecă-le bine și umple diverse pahare sau boluri cu conținutul reieșit.
- Lasă totul la hidratat în frigider pentru cel puțin o oră sau cel mai bine peste noapte.
- Decorează totul cu fructe și este gata de savurat.
Enjoy it! 🙂
*
Ţi-a fost de folos articolul nostru? Abonează-te la newsletter şi vei primi prin e-mail sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă!
Stay healthy! Shop BIO!