BIOidei: mic dejun cu iaurt din cocos, tahini și roșii

Să facem cunoștință cu Abbot Kinney`s Coco Start, specialiate de tip iaurt din lapte de cocos!

Coco Start este preparat din trei ingrediente vegetale selectate atent și procesate cu dragoste: lapte de cocos 99%, agent de îngroșare (făină de tapioca) și culturi de iaurt (S. termophilus, L. bulgaricus, L. acidophilus, B. lactis). Textura cremoasă și gustul fin de lapte de cocos te face să te îndrgăsostești de Coco Start. Important de știut este că nu conține lactoză, gluten sau soia, fiind perfect pentru toate categoriile de consumatori: vegani, vegetarieni sau omnivori.

Cocosul aduce beneficii semnificative organismului uman ușurând procesul de digestie, conferind rapid senzația de sațietate, furnizând o cantitate semnificativă de fier și fiind foarte energiaznt.

Coco Start se poate savura ca atare sau integrat în diferite rețete. Iată o rețetă delicioasă care îți va însenina dimineața:

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 185 grade C și pregătește tava cu hârtie de copt
  2. Stropește roșiile cherry cu puțin ulei de măsline și introdu-le în cuptor pentru 25 de minute
  3. Între timp, poți prăji pâinea
  4. Amestecă într-un bol, cu o lingură: tahini, Coco Start, sucul de lămâie și praful de sare (acest mix ajunge pentru 6 felii de pâine)
  5. Mixul se va întinde pe felia de pâine și deasupra se vor așeza roșiile proaspăt coapte. Se mai adaugă după gust busuiocul, sare și piper.

Această gustare merge perfect dimineața, dar se poate savura la fel de bine și la masa de prânz!

Enjoy it! 🙂

Stay healthy! Shop bio!

Leave a Reply