BIOgrafia unui furnizor – Dr. Goerg

Compania germano-filipineză Dr. Goerg, înființată în anul 2005, este unul dintre principalii furnizori organici de nuci de cocos și produse premium derivate din nucă de cocos și un furnizor principal pentru magazinul Biocorner. Principalele valori promovate de companie sunt calitatea superioară a produselor, sustenabilitatea și grija pentru mediul înconjurător.

Compania Dr. Goerg are ca obiectiv crearea unor produse premium, în condiții corecte și transparente pentru toți cei implicați, respectând totodată cele mai înalte standarde de prelucrare, durabile și ecologice în același timp. Acest lucru este posibil deoarece plantațiile de nucă de cocos au fost și sunt în continuare îngrijite în familie, de generații la rând, cu dragoste și grijă, iar locația optimă și prelucrarea imediată după recoltare și-au adus și ele aportul lor.

Datorită creșterii interesului consumatorilor pentru produsele ecologice, produsele Dr. Goerg sunt create să confere multiple beneficii organismului, precum și un gust bogat și o aromă intensă. Produsele comercializate de Dr. Goerg poartă titlul de produse premium deoarece nucile de cocos provin din cultivarea organică monitorizată, fiind presate la rece imediat după recoltare. În acest fel, drumul parcurs de la recoltare și până la produsul finit nu durează mai mult de 72 de ore, păstrându-se și substanțele vitale.

Produsele Dr. Goerg sunt potrivite pentru orice tip de consumator, gama variată făcând ca fiecare să își poată găsi unul sau mai multe produse preferate. De pildă, uleiul de nucă de cocos virgin nu conține acizi grași trans, nu conține gluten și lactoză, ceea ce îl face perfect și pentru persoanele ce suferă de alergii. Câteva dintre cele mai iubite produse sunt: uleiul raw virgin din nucă de cocos organic, laptele din nucă de cocos organic, nuca de cocos raw deshidratată organică, făina raw din nucă de cocos organică și siropul din floare de nucă de cocos organic.

Compania Dr. Goerg fabrică produse premium pe bază de nucă de cocos care aduc beneficii nu doar în bucătărie, ci și pentru îngrijirea personală. Uleiul de cocos organic este ingredientul perfect pentru toate tipurile de mâncare, fie ele dulci sau sărate. De asemenea, Dr. Goerg ne sfătuiește să înlocuim untul și alte grăsimi cu uleiul din nucă de cocos deoarece este mult mai sănătos pentru organism. Din punct de vedere al îngrijirii personale, se știe foarte bine că tratamentele cosmetice cu ulei organic din nucă de cocos fac părul mai strălucitor, mătăsos și lasă pielea mai catifelată.

Responsabilitatea socială este de asemenea un punct de interes major pentru companie, acordându-se o importanță deosebită echipei, condițiilor igienice de muncă, mediului de lucru prietenos și securității sociale a angajaților prin salarii adecvate.

Această preocupare permanentă pentru înaltă calitate organică și durabilitate reală, fără compromisuri, nu au rămas nepremiate. Dr. Goerg a primit mai multe premii pentru sustenabilitate, cum ar fi German Brand Award sau Philippine Charity Award, precum și pentru calitatea premium a produselor, ca de exemplu uleiul din nucă de cocos, apa de nucă de cocos și ciocolata cu zahăr din floare de nucă de cocos.

Sursă foto: https://www.facebook.com/drgoerg/

*

Ţi-a fost de folos articolul nostru? Abonează-te la newsletter şi vei primi prin e-mail sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă!

Stay healthy! Shop BIO!

 

Leave a Reply