Onoare

BIOgrafia unui furnizor: Aur’a, apa de aur din România

Apa Aur’a este apa ce ia naștere din Izvorul Ursoanea, situat la Ocna de Fier, din județul Caraș-Severin și se întinde până la poalele Masivului Cracul de Aur din Munții Banatului. Este o apă ce izvorăște din munte și este filtrată în mod natural până ce ajunge la suprafață, fapt ce îi asigură un pH de 8,28. Din dorința de a păstra neschimbate toate aceste proprietăți, întregul proces de îmbuteliere se petrece într-o fabrică ultra-modernă, situată la poalele munților, în imediata apropiere a Izvorului. Izvorul de unde este extrasă această apă nu se află în apropierea niciunei activități agricole, turistice sau industriale, motiv pentru care este protejată de toate sursele de poluare.

Apa Aur’a conține ca ingrediente principale: hidrogenul, oxigenul, argintul (un antiseptic natural ce distruge bacteriile și contribuie la detoxifierea organismului), aurul (deține atribute antiinflamatorii, antialergice, antioxidante, fiind un puternic antibiotic natural). Proprietățile pe care le are, datorită compoziției unice, o plasează pe piața apelor de lux la nivel mondial. Aur’a se distinge din mulțimea și diversitatea mărcilor de apă minerală, regăsindu-se printre cele mai exclusiviste ape potabile din lume.

Analizele și testele realizate în laborator au certificat apa Aur’a ca având un conținut incomparabil pe piață cu alți competitori în ceea ce privește indicatorii chimici și microbiologici. Apa Aur’a este unica apă din țară ce a fost recompensată, 2 ani la rând, în 2016 și 2017, cu distincția Superior Taste Award, de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate. În 2016, Aur’a fost denumită Trust Mark și partener strategic al Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România.

Comparativ cu alte ape comercializate pe piața din România, aceasta deține un conținut redus de sare și oferă atribute precum: sănătate, vitalitate și puritate.

Apa Aur’a se comercializează sub două forme: apă plată de 750 și 330 de ml, și apă carbogazificată de 750 și 330 de ml.

*

Ţi-a fost de folos articolul nostru? Abonează-te la newsletter şi vei primi prin e-mail sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă!

Stay healthy! Shop BIO!

Surse foto: https://www.apa-de-aur.ro/, Biocorner