Biocorner – Magazin online cu produse BIO

 

Noutăți Biocorner

#STAYHEALTY

 

 

#SHOPBIO

Înscriere Newsletter

  Livrare la domiciliu

  Transportul în București este Gratuit pentru comenzi peste 250 lei. Tu comanzi online, noi iți aducem acasă.

  Află mai mult

  Condiții livrare

  Costuri livrare
  Localitate Valoarea comenzii Cost
  București 100-250 lei 30 lei
  Peste 250 lei GRATUIT
  Țară* Orice valoare 30 lei

  *In tara nu livram produse congelate.

  Livrarea produselor comandate pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată telefonic de unul dintre operatorii noștri.

  Atenție: Email-ul primit după finalizarea comenzii este un mesaj  generat automat ce nu reprezintă confirmarea comenzii.

  Livrarile se fac în limita stocului disponibil.

  Livrarile se efectuează în maxim 24 de ore de la confirmarea unei comenzi de către un operator al magazinului Biocorner .

  Pogram livrari:

  Luni – Vineri :  9:30 – 17:00

  Comenzile confirmate în ziua de  vineri, vor fi livrate în cursul zilei de luni, urmând ca orice comandă plasată pe site-ul www.biocorner.ro în zilele de vineri seară, sambătă și duminică să fie procesate în cursul zilei de luni și livrate marți.

  Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau pe e-mail durata de expediere a produselor comandate sau va face recomandări de produse similare.

  Livrarea în București și Ilfov se face cu un mijloc auto autorizat și dotat cu sistem frigorific și termodiagramă.

  În țară, livrarea se efectuează în ambalaje speciale ce nu permit deteriorarea sau alterarea produselor comandate.

  Încasarea banilor se va face conform opțiunii de plată: fie de către agentul care vă livrează produsele, în cazul opțiunii de plată ramburs, fie direct în contul nostru, dacă optați pentru plata online cu cardul. Valoarea produselor este cea confirmată telefonic  cu unul dintre reprezentanții noștri.

  Livrarea va fi însoțită de factură sau bon fiscal.

  În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul Biocorner,  clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

  Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat, proces care are loc în momentul semnării documentelor fiscale legale, ce însoțesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumparare conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conforme cu comanda și cu nevoile acestuia.

  Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzatoare.

  În cazul în care primiți coletul prin curierat rapid și observați o deteriorare a ambalajului, vă rugăm să solicitați agentului să întocmească un proces verbal, înainte de a accepta primirea coletului. Este singura  modalitatea prin care se pot solicita despăgubiri  firmei de curierat pentru deteriorare.

  Alimentele perisabile nu se returnează.

  Valoarea maximă a daunelor ce pot fi platite de BIO FAIR  SRL față de orice client în cazul  livrării necorespunzatoare (produsul este deteriorat) este valoarea sumei încasate de BIO FAIR  SRL de la acest client pentru  produsul neconform.

  Card de Fidelitate 

  Orice cumparatură iți aduce super reduceri.
  • Discount permanent de 5% (prin acumulare de BIOpoints)
  • Discount permanent de 10% (prin acumulare de BIOpoints) pentru copiii cu alergii
  • Oferte speciale doar pentru posesorii de card.
  Află mai mult

  SC BIO FAIR SRL

  Telefon magazin (L-V 09:00-21:00 ; S 09:00-19:00 ; D 09:00 – 14:00) 0737556622
  Telefon birou (L-V 09-17:00) 0732115617
  E-mail comenzi@biocorner.ro
  Nr. Reg. Com. J23/1778/2012
  Str. George Calinescu, nr. 4, zona Dorobanti
  Cod Fiscal 30361880
  Notificare ANSPDCP: 27277

  APLICĂ pentru card